Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka

Britanski marinci obradili su božićni hit Mariah Carey

Marin Čilić
Foto: AFP
1/2
08.12.2011.
u 10:03

Članovi posade britanskog broda Ocean pjesmu su otpjevali na playback, a snimku su stavili na jednu društvenu mrežu

Božićni hit koji se vrti na radiopostajama svake sezone – "All I want for Christmas", koju u originalnoj verziji izvodi američka pjevačica Mariah Carey, posada britanskog broda Ocean odlučila je obraditi na svoj način, javlja BBC.

Nakon sedam mjeseci provedenih na moru dosjetili su se neobične zanimacije. Snimili su video u kojemu se izmjenjuju kadrovi marinaca ukrašenih božićnim ukrasima, koji na playback pjevaju pjesmu na raznim lokacijama na brodu. I sama Mariah je na društvenoj mreži komentirala da joj je snimka uljepšala dan.

Ključne riječi

Komentara 4

SI
sikert
07:48 09.12.2011.

Spot kao da je snimila grupam homoseksualaca koja je zauzela brod . Nitko od njih ne liči na vojnika svi se ponašaju kao pederi.

OR
ordinaryhandsome
06:08 09.12.2011.

Šta nebi trebali obradit onu.. \"Im (not) coming home for Xmass\"..? :D

FL
flick
13:46 10.12.2011.

To su nasljednici one bande koja nam je vojsku izručila komunističkim koljačima. Zato im želim da za Božić završe na dnu oceana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije