Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bombaški napad

Britanska policija i dalje traži moguće napadače

London
Reuters/PIXSELL
16.09.2017.
u 22:08

U Kentu na jugoistoku Engleske u lučkoj zoni Dovera uhićen je osamnaestgodišnji mladić "osumnjičen za terorizam"

Britanska policija je u subotu nakon uhićenja jednog osamnaestogodišnjaka odbila isključiti mogućnost da je nekoliko osoba sudjelovalo u bombaškom napadu u petak u londonskom metrou.

"Još uvijek razmatramo mogućnost da je jedna osoba odgovorna za taj napad", rekao je Neil Basu voditelj protuterorističkog odjela londonske policije na konferenciji za novinare u subotu navečer.

U subotu ujutro je u Kentu na jugoistoku Engleske u lučkoj zoni Dovera uhićen osamnaestgodišnji mladić "osumnjičen za terorizam", objavila je policija u priopćenju.

"Prioritet nam je identificirati i lokalizirati svaku moguću sumnjivu osobu", dodao je Basu.

Prema podacima medicinskih službi, 30 je osoba ozlijeđeno jer je nakon eksplozije nastao stampedo, no nitko nije kritično.

Komentara 1

KA
KaraMarko
12:03 17.09.2017.

A da probaju kod Merkelice da pitaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije