Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kampu

Britanska obitelj već dva mjeseca 'zarobljena' u Hrvatskoj, planirali su ostati dva dana

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/23
16.05.2020.
u 07:53

Obitelj Holder smatra kako je prava sreća što su zaključani ostali u Hrvatskoj

Tročlana britanska obitelj planirala je retro kombijem proći kroz Hrvatsku, razgledavati dan ili dva pa nastaviti put do Grčke, no pojavila se korona, a sa zatvaranjem granica obitelj Holder ostala je "zaključana" u inozemstvu. U Hrvatskoj su umjesto dva dana već dva mjeseca, a udomaćili su se u kampu u Lozovcu. 

Nick, Victorica i njihova desetomjesečna kćer Nelly stigli su u Italiju te zbog pojave virusa razmišljali o povratku u Veliku Britaniju. 

"Dok smo se vozili kroz Italiju razmišljali smo o povratku doma, bili smo dosta zabrinuti sa svim tim lošim vijestima. No, ipak smo odlučili nastaviti prema Grčkoj", rekao je Nick za sibenik.in.

U Hrvatsku su stigli 10. ožujka s ciljem da razgledaju Krku i produže. No, prvo im se pokvario kombi, a onda su se i granice zatvorile. 

GALERIJA Britanska obitelj već dva mjeseca 'zatočena' u Hrvatskoj zbog pandemije koronavirusa

1/23

"Tada već nije imalo smisla pokušavati se probiti do Grčke ili se vratiti u London. Ostali smo u ovom kampu, nismo se micali", priča Victoria.

Obitelj Holder smatra kako je prava sreća što su zaključani ostali u Hrvatskoj.

"Hrvatska vlast se pokazala vrlo sposobnom u borbi s ovom krizom, shvatila je opasnost od virusa ozbiljno, za razliku od engleske Vlade. Ipak, sad nam je malo laknulo kad su mjere zaštite počele popuštati", tvrde i nakon otvaranja granicu kreću na željenu destinaciju. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EtTore
EtTore
14:07 16.05.2020.

jeftino

SC
Serious_Callers_Only
11:08 16.05.2020.

Jeli se smije ovako beba držati u kombiju?

Avatar civortsib
civortsib
10:51 16.05.2020.

da, Britancima je, zbog njihovog visokog standarda, u Hrvatskoj bukvalno sve "džabe"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije