Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukli se

Britanska kraljevska obitelj slavi Božić, osim njih dvoje

Foto: IPA/PIXSELL
1/2
25.12.2018.
u 18:21

Vojvotkinja od Cambridgea Kate i vojvotkinja od Sussexa Megan zajedno su se smijale unatoč medijskim napisima da su u svađi

Princ Philip i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, nisu kao ostali članovi britanske kraljevske obitelji bili u utorak na božićnoj misi blizu kraljičina imanja u Sandringhamu. 

Izvori su rekli da je kraljičin muž Filip (97) dobroga zdravlja, ali je želio proslaviti Božić privatno, u krugu obitelji.

Supruga princa Charlesa, Camilla (71) jako se prehladila, naveo je glasnogovornik rezidencije Clarence House. Proteklih je dana zbog toga već propustila nekoliko društvenih događaja.

Stotine ljudi okupile su se kako bi pratili kratko putovanje kraljevske obitelji od kraljičine rezidencije u Sandringhamu do crkve Svete Marije Magdalene. 

1/12

Vojvotkinja od Cambridgea Kate i vojvotkinja od Sussexa Megan zajedno su se smijale unatoč medijskim napisima da su u svađi.

Princ Harry i Megan, koji na proljeće očekuju svoje prvo dijete, trenutno žive s princom Williamom i Kate u Kensingtonskoj palači u Londonu. 

Sljedeće godine će se preseliti u prostraniji prostor u Windsoru, udaljenom oko 40 kilometara.

Kraljica Elizabeta (92) tradicionalno slavi Božić s članovima obitelji u Sandringhamu, oko 180 kilometara sjeveroistočno od Londona.

 

Komentara 2

BO
bojnik
01:25 27.12.2018.

Zasto sotonisti slave Bozic???

MA
Matrix5
17:24 28.12.2018.

Zajedno su jaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije