Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorna majka

Britanka (21) ostavila dva sina u automobilu i otišla piti u kafić

\'klinciUautu01_nnn_aut_22021.1\'
\'VL\'
26.08.2011.
u 17:52

Policija je dječake pronašla u Ulici Rusholme u Manchesteru nakon što im je za napuštenu djecu dojavio jedan od prolaznika.

Neodgovorna je 21-godišnja Britanka ostavila dvojicu sinova, jednog od gotovo tri godine i osmomjesečnu bebu, u otključanom automobilu na parkiralištu dok je ona pila u obližnjem kafiću do 4 ujutro, piše Daily Mail

Policija je dječake pronašla u Ulici Rusholme u Manchesteru nakon što im je za napuštenu djecu dojavio jedan od prolaznika. Djecu su izvukli iz automobila i čekali oko 45 minuta sve dok se nije pojavila njihova majka Kayleigh McNaughton.

Kada su policajci upitali starijeg sina gdje im je majka, mališan je rekao: "Mama je tamo" i prstom pokazao u smjeru kafića.

Neodgovornoj majci prijeti zatvor zbog zanemarivanja djece.

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
zaboravi
08:29 28.08.2011.

Koja lijepa vremena na zapadu roditelji nikad nisu marili za djecu,kod nas je drukcije i dan danas.Kod nas ako se ne ozeni ili ne uda ostaju sa roditeljima da zive,na suprot na zapadu gdje se sa 16-17 godina ude u pod-stanare i tako djeca pocni nju da uzivaju u akoholu i drogama.Sjecan se vremene u Stuttgart je bio takav dom za maloljetne koji su otisli od roditelja i grad ih je tu smjestio i izdrzavao,mada nisu zeljeli da idu u skolu ni roditelji nisu marili za njih.Ja bi ovakvu odma u zatvor i oduzeo djecu od nje,to nije majka.

DZ
dragica.zecevic.16
15:18 09.06.2014.

ovo bi joj bila zadnja opomena , i naravno bi bila pod socijalnim radom , vjerujem da će joj oduzeti djecu kad-tad, jer nije normalna , ostaviti male anđele tako same i piti , ajme nedaj Bože

PO
posluzitelj
20:53 26.08.2011.

imaju lijep auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije