Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Britanci upozoreni da ne putuju u Tursku zbog mogućih napada

turski policajci
AFP
19.07.2010.
u 09:05

Upozorenje je izdalo britansko ministarstvo vanjskih poslova, a ne preporučuje se putovanje na jugoistok Turske.

Britansko ministarstvo vanjskih poslova izdalo je upozorenje svojim državljanima da ne putuju na jugoistok Turske "zbog visokog rizika od terorističkih napada", prenosi The Daily Telegraph.

List piše da su se turski gradovi i ljetovališta u jeku sezone našla na udaru prijetnji Kurdistanske radničke partije, koja je priopćila da namjerava proširiti svoje napade nakon prekida jednogodišnjeg primirja. Među metama napada su i veći gradovi, a ne samo vojne baze.

Mogla bi biti napadnuta i odredišta popularna među turistima, navodi list prenoseći podatak da su temeljem turskih antiterorističkih zakona privedeni deseci tisuća Kurda od kojih je više od 1500 političara i 4000 djece.

Komentara 6

Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:03 19.07.2010.

Pa to su vijesti iz svijeta i iz velike Eurpe jer mi izgleda da je Turska \"veliki\" kandidat za ulazak. U isto vrijeme treba najaviti Hrvatima da se ne izade ako ove godine Jadran poplavi Britancima!

RE
rezonancija
11:38 19.07.2010.

Nisu prijetnja toliko kurdi koliko sami turci...turci nisu glupi...daleko od toga...isto tretiraju i izraelce i brite...jer su ista govna...turci su ove godine napravili zaokret od 180 stupnjeva u politici..vidjeli su da ih izraelci...briti..EU samo vuku za nos...tako oni su se okrenuli svojim istinskim saveznicima...iranu,rusiji,kini...

OZ
ozujsko
09:44 19.07.2010.

Odakle ova vjest na portalu Hrvatski medija,pa ne zivu Englezi u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije