Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskalašeni turisti

Mislite da ste vidjeli sve? Ovako se Britanci zabavljaju u Grčkoj

britanski turisti
Foto: Facebook
1/10
29.07.2017.
u 12:09

Britanci su česti gosti i hrvatskih popularnih odredišta poput Paga ili Hvara, a čiji se stanovnici već godinama žale na njihovo raskalašeno ponašanje

Od britanskih turista mnogima se diže kosa na glavi. Iako donose dobru zaradu, način na koji se oni zabavljaju nitko ne može naplatiti.

Britanci su česti gosti i hrvatskih popularnih odredišta poput Paga ili Hvara, a čiji se stanovnici već godinama žale na njihovo raskalašeno ponašanje.

britanski turisti
1/10

No, pošteđeni nisu ni drugi. Ovaj tjedan objavili smo već fotografije mladih Britanaca iz španjolskog Magalufa, a sada je otkriveno kako ništa bolji nisu niti turisti koji dolaze u grčki Kavos na otoku Korfu.

Foto: Facebook/ Naš potok

Na Facebook stranici Turns Out Kavos Was Ready For You, objavljene su tako fotografije pijanih Britanaca koji vjerojatno nisu bili niti svjesni onoga što su radili. 

britanski turisti
1/21

Komentara 32

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:45 29.07.2017.

Zadnjih tjedana samo se žalite na ponašanje Engleza, al su vam njihovi Euri i Funte dobri! Prošle godine sjedim u Hvaru u polupraznom restoranu, dolazi "hrpa" Engleza, u času restoran pun, jedan dio je čak morao u drugi, susjedni. Naruđbee padaju, konobari trče a vlasnik, vidiš mu, zadovoljan! Svi mladi i kulturni, nikakvog excesa. Može biti da se kasnije po klubovima napiju, pijani ljudi svi i svuda čine čuda! Ako vam ne paše mlada klijentela željna provoda, pozatvarajte klubove, nudite samo hotele sa 4 i 5 zvjezdica, ili još bolje, pitajte turiste jel oni ne bi rađe samo poslali novce a da uopće ne dolaze, kako bi vi mogli cijelu godinu lagano…

ZA
zagabria1
17:18 29.07.2017.

Bolje 100.000 takvih turista nego jedan Todorić

DU
Deleted user
17:00 29.07.2017.

Sto se cudite???? Kao da su talijani, slovenci hrvati srbi njemci cesi ili bilo koji drugi mladi zeljni zabave drugaciji. Tko se cudi taj stvarno nema pojma sto se oko njega dogadja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije