Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička valuta

Britanci se klade kako će euro propasti do 2012.

euri
Arhiva VL
08.12.2011.
u 11:16

Hoće li se eurozona raspasti prije 2013. godine i hoće li Nicolas Sarkozy biti ponovno izabran za francuskog predsjednika, samo su neke od neobičnih ponuda britanske kladionice

Britanci se klade kako će euro, kao valuta, propasti do 2012. godine, javlja AP.

U tamošnjim kladionicama William Hill smatraju kako će se euro ukinuti do 2012. godine. Omjeri za to su 3 naprama 1, dok je ranije bio 10 naprama 1.

Također, klade se i na to koja će država u Europskoj uniji prva odustati od zajedničke valute u čemu je Grčka, za sada, favorit s omjerom 7 naprama 1, a odmah iza nje je Italija s omjerom 7 naprama 2.

Hoće li se eurozona raspasti prije 2013. godine i hoće li Nicolas Sarkozy biti ponovno izabran za francuskog predsjednika, samo su neke od neobičnih ponuda britanske kladionice.

Komentara 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:58 08.12.2011.

\"Britanci se na klade...\" ili \"Britanci se klade na...\"? U stara vremena narod je citao novine ne samo da bude obavijesten nego i da bi podigao svoju razinu pismenosti, ovih dana informacije su zutilo lose prepisano od polupismenih novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije