Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više teorija
Povratak na članak

Zašto su izbori u Britaniji u četvrtak? 'Šteta što obje strane ne mogu izgubiti'

Johnson je "kompulzivni lažljivac koji je izdao svaku osobu koja je ikad s njim imala posla", a Corbyna je "jedino briga za klasne sukobe i borbe između apstraktnih političkih snaga", kaže proeuropski orijentirani, ali bivši konzervativni zastupnik Nick Boles.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
11:17 09.12.2019.

hahaha, 'kraćeg danjeg svjetla i priprema za božić!' u londonu, u kojem je gradonačelnik pakistanac, većina stanovnika muslimana, vi govorite o pripremama za božić?!! nekako se rade temelji za častan poraz svih 'velikih' političkih grupacija. bojo zna da mu samo neki veći potres može oduzeti nadmoćnu pobjedu. za sada nema potrebe ni da se pojavljuje na sučeljavanju. svi cvile zbog toga. i pokušavaju ga diskreditirati, kao da će prevariti britance.. neće, on se otpočetka drži jednako i govori da odluku sa referenduma treba provesti, ovako ili onak. to što se britanska politička elita, unatoč 450 godina parlamentarne demokracije, još uvijek nije naučila da se neke odluke, posebno one direktne od naroda, mora hitno provoditi, je problem trenutne kaljuže u britanskoj politici. tu kaljužu samo neka velika kriza može počistiti, najbolje ispiranjem...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.