Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Brigitte Bardot želi spasiti dva medvjeda iz zatočeništva u BiH

brigitte bardot
AFP
28.09.2009.
u 11:51

U pismu resornom ministru slavna glumica izrazila je nadu da će joj "izvođenje medvjeda iz pakla u kojem se nalaze" ministar pokloniti kao rođendanski dar.

Legendarna francuska glumica Brigitte Bardot zatražila je od vlasti u Bosni i Hercegovini pomoć u spašavanju dva 18-mjesečna mrka medvjeda. Nekad jedna od najseksepilnijih žena na svijetu danas je gorljivi borac za prava životinja i na svoj 75. rođendan želi da se nesretne životinje prevezu iz BiH u azil u Njemačkoj.

U tom smislu Bardot se jučer pismom obratila federalnom ministru poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Damiru Ljubiću, prenose tamošnji mediji.
- Tražimo vašu pomoć kako bismo dobili neophodne dozvole za prijevoz tih medvjeda u azil koji ih može prihvatiti - navela je u pismu izrazivši nadu da će joj ministar "izvođenje medvjeda iz pakla u kojem se nalaze" pokloniti kao rođendanski dar. Medvjedi se naime nalaze vezani lancima na privatnom imanju blizu Gornjeg Vakufa.

Njihov vlasnik ima restoran i drži ih zatočene kao atrakciju za goste, tvrdi lokalna organizacija za zaštitu životinja koja vlasnika optužuje da medvjede neadekvatno hrani kako ne bi ojačali i otrgnuli se s lanca. U sličnim uvjetima u BiH živi još šest medvjeda, a vlasti su naredile njihovu eutanaziju. Francuska glumačka diva želi spriječiti da takva sudbina zadesi i ova dva mladunca.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
romictea
16:16 29.09.2009.

pukkufer, ti si prolupao toatlno, bas bi te volio vidjeti samo tri dana na lancu uz kruh i vodu, sigurno vise nikada nebi provalio takvu glupost. Te medvijede treba pustiti u prirodu a vlasnika na lanac odnosno u haps.

AL
alijagjas
07:23 30.09.2009.

I besposlen pop jarceve krsti !

Avatar punkufer
punkufer
11:30 29.09.2009.

Ta luđakinja se bavi takvim glupostima već dugo. Valjda joj nitko nema srca reći da je prolupala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije