Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjetili se trauma
Povratak na članak

Rusima Brexit isto kao raspad SSSR-a: 'Konfuzno i nepredvidljivo razdoblje'

Vladimir Putin je, 2005. godine, proglasio raspad Sovjetskog Saveza najvećom geopolitičkom katastrofom 20. stoljeća.

Komentari 9

Avatar fuzzy
fuzzy
14:56 28.06.2016.

Raspast će se i ova briselska protunarodna eurofašistička nad-država. Smrt euro-fašizmu - sloboda europskim naroduma!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:29 29.06.2016.

nije bilo bitke sa baltičkim zemljama. o čemu autor to mulja?! usporedbe sa sssr-om nema, ni ne može biti. tam ose raspadala jedna cijela država, a ovdje se radi o mogućem izlasku jedne članice iz jednog gospodarskog saveza koji je je naumio biti politički nadnacionalni savez, superdržava, bez da su građani tih zemalja ikada za to ovlastili svoje vlasti. sadašnja unija je projekt političara, i to im je jedina mantra o kojoj stalno mlate praznu slamu, svakih par godina si nađu novu zanimaciju, ideju, uglavnom je to primanje neke nove članice, čime dokazuju uspješnost eu projekta, da se svi njima žele priključiti. pa recimo, u teoriji, da se žele udružiti unija i rusija, tko bi se kome pridružio? dal bi neki stanovnik vladivostoka se osjećao građanom unije, ili bi se netko u portugalu osjetio isto? ovakva unija je osuđena na propast. izbjeglice su europljanima otvorile oči. skužio narod kud ih tjeraju, i odlučio se boriti. bajke o grubom odnosu prema britancima će ostati bajke. merkelica je ionak prošlost, nju nijemci više neće birati. a bez nje, i bez francuza kakvi su trenutno, 'briselska' birokracija će biti jako srezana. ako le penova bude šef francuske, mogu se ti aparatčiki polako već i pakirati.

VL
AN
anticenzura
15:02 28.06.2016.

U bogatoj Svicarskoj svi puni hvale za britanski referendum, a u siromasnoj Hrvatskoj svi kmece. Nismo culi jos ni jednog novinara da je pozitivno ocijenio referendum, jedan glas da ce cuje van zbora. Boze sacuvaj, treba tu ukljuciti mozak, lakse je ovako gdje svi tu i oni. Gdje Ivo tu i ja.

VL
Avatar NemaSvadje
NemaSvadje
14:54 28.06.2016.

Onaj ko ne žali za SSSR-om nema dušu a onaj koji želi da se SSSR vrati nema mozak. Vladimir Vladimirovic Putin

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.