Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za život opasan posao

Brazilka koja je progutala kilogram kokaina ima dvoje djece, mula je postala zbog prijetnji bande

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
19.10.2021.
u 19:36

Može se reći da je imala sreće jer nijedna od 76 kapsula nije pukla. Da jest, to sigurno ne bi preživjela

Ima dvoje djece, a činjenica da su joj prijetile bande natjerala ju je na očajnički potez. Pristala je biti mula te za iznos od nekoliko stotina eura prokrijumčariti oko kilogram kokaina. Putovala je iz Brazila, no uhićena je na zagrebačkom aerodromu. I jedna je od četiri mule koje su uhićene od srpnja, a policija je kod njih zaplijenila ukupno nešto malo manje od pet kilograma kokaina.

FOTO  Privedena Brazilka koja je progutala kilogram kokaina u 76 kapsula, s njom je priveden i još jedan muškarac 

1/6

Zanimljivo je da su sve četiri mule, tri djevojke i jedan mladić, državljani Brazila. Njih troje kokain je skrivalo u prtljazi ili ga je imalo ušiveno u donje rublje ili odjeću. No četvrta Brazilka koja je uhićena odlučila se na radikalan potez. Prije polaska na put progutala je 76 kapsula u kojima je bilo ukupno oko kilogram kokaina.

Zbog nečega je carinicima njezino ponašanje bilo sumnjivo pa su je izdvojili, a pregled je pokazao da u sebi nosi drogu. Odvedena je u bolnicu i tamo zadržana dok joj organizam nije izbacio kokain. Može se reći da je imala sreće jer nijedna od 76 kapsula nije pukla. Da jest, to sigurno ne bi preživjela. Ona i njezini “kolege” na koncu su završili u Remetincu, pritvoreni su zbog opasnosti od bijega. Od njih četvero jedna djevojka je već sve priznala te je nepravomoćno osuđena na dvije godine zatvora.

 

Komentara 10

MA
maxwell12
22:10 19.10.2021.

Na ljeto ce imati troje

HA
havier
21:20 19.10.2021.

Da su nekog tamo ulovili to su godine i godine u zatvoru.

LI
Lisac
22:12 19.10.2021.

Dajmo joj azil i socijalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije