Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Brata pogodio strijelom pa ga sud proglasio krivim

policija
VL FOTO
09.02.2012.
u 18:05

Detelj je u brata ispalio strelicu iz samostrela koji je prethodno uzeo iz kuće svjestan da ga takvim oružjem na udaljenosti od tri metra može usmrtiti

Milivoj Detelj (61) iz Liča u Gorskom kotaru zbog pokušaja ubojstva brata, kojega je u dvorištu obiteljske kuće lani u svibnju teško ranio, proglašen je krivim i nepravomoćno je osuđen na tri i pol godine zatvora. Brat ga je pogodio kamenom u leđa, a Detelj je “odgovorio” ispalivši u njega strelicu iz samostrela koji je prethodno uzeo iz kuće svjestan da ga takvim oružjem na udaljenosti od tri metra može usmrtiti.

Tvrdnje obrane da je do aktiviranja strelice došlo slučajno sud nije prihvatio, a Detelju je olakotnim cijenjeno što je bio smanjeno ubrojiv i činjenica da je nesretni sukob posljedica dugogodišnjega narušenog odnosa braće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije