Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća na Rudešu

Brat poginulog mladića: Koliko mi je puta rekao: 'Braco, radi djecu, pusti motore i aute'

Zagreb: U prometnoj nesreći motora i bicikla stradale dvije osobe
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/5
21.06.2021.
u 10:35

Prijatelji i obitelj preminulog mladića okupili su se u nedjelju navečer na mjestu tragedije

Stravična nesreća koja se dogodila u nedjelju potresla je građane. Sudarili su se motor i bicikl na Zagrebačkoj aveniji. Na motoru je bio 24-godišnji mladić, a na biciklu muškarac (68). Obojica su poginula. 

Prijatelji i obitelj preminulog mladića okupili su se u nedjelju navečer na mjestu tragedije. Od mladića se oprostio i njegov brat. 

"Hvala svima od srca. Teško je, ali najteže je doći prvi i sjediti, imati ružičaste naočale kao da će sve biti O. K. Ali nije i neće. On je u mom srcu zauvijek, sve bih za njega učinio. Kad god bude sunce sjalo, znam da je to on. Koliko puta mi je samo rekao: "Braco, star si, radi djecu, a ne motore i aute. Ali ne, braco je bio glup. Nažalost, zbog toga nije vidio moju djecu, svoje nećake. Nikad si to neću oprostiti. Samo ću reći hvala svima što ste uz mene i moju obitelj", napisao je njegov brat na Facebooku, čiji post 24sata prenosi uz njegovo dopuštenje.

Video: Teška nesreća u Zagrebu: Na Zagrebačkoj aveniji poginuli motociklist i biciklist

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Malazan
Malazan
10:50 21.06.2021.

Ma uvik je šteta mladosti....Ali mi nije jasno to "tugovanje" na fejzbuku, a osobito kad je besmisleno "nažalost nije vidio moju djecu, svoje nećake"?! Šta su se rodili? Jučer? ....uz to, malo je grezo ovdje objavljivati "tužne tužaljke" za jednomm osobom, koja je možda kriva za smrt druge osobe, koju se ovdje ignorira, kao da on nije imao život, obitelj, djecu, braću.....

Avatar Bongozg
Bongozg
11:38 21.06.2021.

I umjesto minutu šutnje, oni bruje motorima i pale baklje? Nema pomoći, rekao bi

PA
pajper
11:00 21.06.2021.

Na motoru je bio 24-godišnji mladić, a na biciklu muškarac (68). Obojica su poginula. ..... Ne razumijem najbolje,tko je kome oduzeo zivot? Bahati biciklista motoristi....ili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije