Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIEL I AMELIE
Povratak na članak

Brat i sestra preživjeli su prvu eksploziju i počeli bježati, ubrzo su poginuli

Brat i sestra doručkovali su u hotelskom restoranu u trenutku kada je eksplodirala prva bomba

Komentari 14

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:07 23.04.2019.

doista ne znam što bih učinio na mjestu ovog Engleza koji je izgubio sina i kćer, ili onog Danca koji je izgubio troje djece. Kršćanin sam, kao i oni, i znam da je Bog rekao: "Osveta je moja", i da je Isus rekao: "Tko tebe kamenom, ti njega kruhom", kao i: "Ako te netko udari po desnom obrazu, okreni mu i lijevi", ali... bojim se da bih se, u tragediji u kojoj su se oni našli, mogao držati ovih kršćanskih načela. I bojim se da, iako nisam, doživio ovakvu tragediju kao oni, zbog svega ovoga... počinjem ne samo ne voljeti, nego... bojim se.... počinjem i mrziti islam i muslimane.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:20 23.04.2019.

Interesantno. obama I hillary clinton okarakterizirali su ovaj dogadjaj kao obracun nepoznatih revolucionara s obozavateljima uskrsa.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:54 23.04.2019.

Comparator pa preseli se na istok. Ubrzo ce tvoji clanovi familije saznati tvoju nesretnu sudbinu.

VL
Avatar comparator
comparator
17:48 23.04.2019.

Ne postoji broj poginulih koji se može zataškati ako je u interesu kapitala . Ljudi na zapadu su u nekakvoj čudnoj uljuljanosti kad ne vide koliko drugi pate i žele se izboriti za mjesto pod suncem. Ne odobravam terorizam dapačee , ali ovo se je moglo predvidjeti no izgleda da niti namjerno nije htio upozoriti na opasnost od ovakvog napada. Znamo i kome je u interesu i tko drži "banck" i dijeli karte.

VL
Avatar Dumen
Dumen
17:38 23.04.2019.

Brata i sestru nije bog čuva ko' onomad onu Hrvaticu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.