Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORBIDNa KRAĐA

Brat Filipa Zavadlava ukrao poluautomatsku pušku čovjeku koji se onesvijestio

Otac i brat Filipa Zavadlava dali iskaz na sudu
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/3
30.10.2020.
u 07:30

Puška je vrijedna oko 18.000 kuna, a da stvar bude još bizarnija, sve se dogodilo na zemljanom parkingu PU splitsko-dalmatinske

Stanislav Zavadlav (24), brat Filipa Zavadlava, optužen  je za dosita bizarnu krađu, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. Optužen je da je 6. kolovoza u 8.15 s jednog parkirališta ukrao poluautomatsku pušku koja je ležala pored čovjeka koji se u tom trenutku onesvijestio, te je i preminuo!? Puška je vrijedna oko 18.000 kuna, a da stvar bude još bizarnija, sve se dogodilo na zemljanom parkingu PU splitsko-dalmatinske.

Tamo se dovezao jedan 72-godišnjak koji je na policiji htio produžiti dozvolu za držanje i nošenje puške koja mu je služila za lov. Bila je riječ o Beretti Al 391 Urika 2, a 72-godišnjak se do policije dovezao  svojom Toyotom Yaris. No kada je izašao iz vozila, pozlilo mu je jer je imao srčani udar. Onesvijestio se i pa na tlo, a u tom je trenutku tuda prolazio Stanislav Zavadlav koji je iskoristio priliku te ukrao pušku koja je pala pokraj vozila. On je otišao, a 72-godišnjak kojeg je okrao umjesto da mu pomogne je preminuo.

Zavadlav je uhićen   1. rujna na području Kopilice i osumnjičen za tešku te svakako bizarnu krađu, no sudac istrage ga tada nije pritvorio. Malo prije tog događaja napustio je komunu u kojoj se liječio od ovisnosti o drogama, a nakon što je njegov brat počinio trostruko ubojstvo zbog kojeg mu se trenutačno sudi, Stanislav Zavadlav je napadnut u jednom od splitskih autobusa.

Video: Tko je Filip Zavadlav

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije