Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masakr u Đakovu

Brat blizanac napadača u suzama: 'Nije to trebao učiniti. Ništa mu ne fali, ništa!'

Pucnjava u Đakovu - Marijan, brat osumnjičenog Andrije
Foto: Suzana Lepan Štefančić
1/10
09.07.2019.
u 17:53

On ne zna da je njegov brat imao ikakvih problema s Centrom, nije mu se žalio. Kaže da u zadnje vrijeme nije pio. Ne zna odakle mu pištolj

Andrija D. danas je u Centru za socijalnu skrb u Đakovu usmrtio socijalnu radnicu te ranio pravnika te ustanove, nakon čega je pobjegao.

Kako doznajemo, Andrija je bio korisnik minimalne zajamčene socijalne naknade od 920 kuna, a plaćen mu je i bio dio režijskih troškova. Policajci s dugim cijevima dežuraju pred kućom Andrije D., u kojoj živi s 95-godišnjim ocem.

- Došli su kod mene dva kombija policije i pitali za brata. Nisam ga dva-tri dana vidio. Nije to trebao učiniti - u šoku je Andrijin brat blizanac Marijan, kojem su pri samom spomenu zločina navrle suze na oči. On ne zna da je njegov brat imao ikakvih problema s Centrom, nije mu se žalio. Kaže da u zadnje vrijeme nije pio.

- Ništa mu ne fali, ništa! Živi s ocem, ja sam malo dalje. Ne znam odakle mu pištolj - kazao nam je brat.

Pitali smo ga i je li mu se brat čudno ponašao zadnjih dana.

- Ma nije, on je za mene uvijek isti. Da je najgori, moj je brat. Ajd', nećemo o tome - rekao nam je brat osumnjičenog.

Komentara 50

VL
VladoEsseker
18:22 09.07.2019.

Bez obzira na sve probleme hladnokrvno pucati i ubiti nenaoružane ljude ne može se ničim opravdati.

GE
generacija57
18:23 09.07.2019.

Znači da je za našu lovu lokao.

ZE
zeljkotheman
23:53 09.07.2019.

I recite molim vas...kako bi mu psihijatri mogli pomoci?!S psihoterapijom?Psihološkjm suportom?Lijekovima?!Dajte ,najte...pa nije svaka budala psihijatrijski bolesnik,nesto je i za zatvor!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije