Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIZZA BUDUĆNOSTI
Povratak na članak

Brašno od cvrčka, umjetna rajčica, sir od lješnjaka

Mlijeko dobiveno od badema ili kokosa također nije novitet, a očito je zanimljiva ideja za proizvodnju sira. Umjesto maslinova ulja koristilo se ono dobiveno od algi.

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
08:53 10.10.2019.

pa rekli ste da je pizza opasna, da to treba izbjegavati, a sad ju reklamirate!! pizza bez šunke/pršuta, sira, pravog umaka, i pravog tijesta od brašna i nije pizza! možda izgleda slično, ali nije. još malo pa stiže zamjena za vino, sokovi već jesu umjetni, sve umjetne arome u šećernom sirupu. čisto malo fali, pa ćemo i priležnice imati na baterije.

VL
DU
Deleted user
08:47 10.10.2019.

Pizza budućnosti??? Za koga??? Za mene sigurno ne!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.