Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođen prosvjed

Braniteljski prosvjed u Splitu odgođen zbog lošeg vremena

prosvjed (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
01.05.2011.
u 13:31

Na press konferenciji održanoj umjesto prosvjeda poslana je politička poruka i poziv za objedinjavanje svih hrvatskih snaga

Veliki prosvjedni skup branitelja na Splitskoj rivi kako su ga najavljivali organizatori koji su očekivali oko 50.000 ljudi, otkazan je.

Kako je rekao Josip Jurčević iz udruge Hrast i Željko Strize predsjednik udruge branitelja iz Kaštela razlog odgađanja skupa su loše vremenske prilike zbog kojih je odgođen i prvosvibanjski uranak na Marjanu.

Na rivi pet minuta prije 13 sati kada je veliko okupljanje trebalo početi nije bilo nikoga. Na press konferenciji održanoj umjesto prosvjeda poslana je politička poruka i poziv za objedinjavanje svih hrvatskih snaga prije parlamentarnih izbora kako bi se prekinulo propadanje hrvatske države i društva.

- Većina u Hrvatskoj šuti ali će se oglasiti, istakno je Jurčević koji je kazao i kako ima čelnika različitih branitelčjskih udruga koji su korumpirane od starne vladajućih struktura.

- Skup će ipak biti održan, hrvatskim generalima dat ćemo potporu, a ujedno i dići glas protiv presude haaškog tribunala, rekao je Strize.

Dodao je kako će o novom terminu prosvjeda javnost biti na vrijeme obaviještena.

Komentara 31

OB
-obrisani-
00:07 02.05.2011.

02.05.2011. u 00:01h cvrcak2010 je napisao/la: Ja i pisem o SFRJ..ne znam o cemu ONI pisu?! +++++++++++++++++++++++ O svojoj domovini,a ne o crklotini !

Avatar ludi kekec
ludi kekec
13:52 01.05.2011.

Braniteljski prosvjed u Splitu odgođen zbog lošeg vremena HAHAHAHA.... baš neki \"jaki\" prosvjednici.... a put će odgoditi prosvjed jer im mama neće napraviti čokolino...

Avatar ludi kekec
ludi kekec
21:56 01.05.2011.

Braniteljski prosvjed u Splitu odgođen zbog lošeg vremena HAHAHAHA.... baš neki \"jaki\" prosvjednici.... a drugi put će odgoditi prosvjed jer im mama neće napraviti čokolino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije