Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Moralna vertikala

Branitelji: Thompson je domoljub i nitko ga ne može kupiti

demo
Luka Klun/Pixsell
20.01.2011.
u 20:00

– Thompson je moralna vertikala, uvjeren sam da ga nitko ne može kupiti, on je prevelik domoljub da bi uzeo taj novac – smatra Josip Klemm

– Ako je iskaz Mladena Barišića uopće vjerodostojan i ako mu se dokaže krivnja, moj stav prema Thompsonu neće se promijeniti, stav prema njegovim pjesmama ostati isti. On za mene nije mit nego branitelj, poštujem ga kao čovjeka i domoljuba, a tko je god kriv, neka i odgovara. Neka istina izađe na vidjelo, pa kome se dokaže da je kriv, njemu na dušu.

Zbog vladavine prava i krenuo sam u rat i ostao u invalidskim kolicima – rekao je brigadir Miodrag Demo, voditelj Ureda za branitelje Grada Zagreba, komentirajući "aferu Thompson". Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, pak, misli da je cijela afera plod ponovnog podmetanja braniteljskoj populaciji.

– Thompson je moralna vertikala, uvjeren sam da ga nitko ne može kupiti, on je prevelik domoljub da bi uzeo taj novac – smatra Josip Klemm.

Ključne riječi

Komentara 44

KR
kresimirica
10:36 21.01.2011.

Pa kaj ak taj carinik Barišić želi pokazati da je tobož platil Thompsonu 500 000 eura, a stavil ih je na svoj račun... bu se tada Večernjak javno ispričal Mirkecu Thompsonu?

VI
vidimškoj
20:10 20.01.2011.

i sanader je bija i još je domočjub.

MU
munjara
22:34 20.01.2011.

Za njega je tompson moralna vertikala.Svaka ćast.Simbol hrvatskih domoljuba,novog doba,posebno ognjištaraca iz kojekakvih zagora,zaleđa,krajina i sl.Njima miriše sve što smrdi po primitivizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije