Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda šestorici
Povratak na članak

Branitelji: Ovom presudom se otišlo i korak dalje - žrtva je proglašena agresorom

Zbor udruga hrvatskih gardijskih postrojbi, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata i Zajednica udruga HVIDR-a grada Zagreba smatraju kako je presuda nepravedna i skandalozna

Komentari 17

Avatar narozi
narozi
23:36 29.11.2017.

Presudom suda danas na dan republike SFRJ konacno je dosao kraj hrvatskim mitovima o Velikoj Srbiji Haški sud potvrdio: "Udruženi zločinački pothvat, Tuđman na čelu u BiH " Haški sud nije mogao povezati Srbiju sa ratom u Hrvatskoj i BiH.BiH. Slobodan Milošević ni ostali zvaničnici iz Beograda nisu osuđeni za udruženi sločinački pothvat. Nije dokazano (u presudama), da je Srbija izvršila agresiju ne HR i BiH, niti da je okupirala njihove teritorije. Sa druge strane, danas je pravomoćno dokazan hrvatski udruženi zločinački pothvat, agresija na BiH od strane Hrvatske i okupacije teritorija (opet od strane Hrvatske).

VL
CR
cromak
00:22 30.11.2017.

Ohladite glave i glave gore ti sudci su korumpirani uz to oni nemaju pojma zasto i kome sude i sto se desavalo na tim prostorima na vama je da isturite plakate i demonsrirate Da nisu upuceni Da su korumpirani i Da su lopovi svaki dan godinu i vise netko ce obratiti paznju na te lopove UNa i davesti na sud morate biti uporni samo na taj nacin pravda pobjedjuje.

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
00:27 30.11.2017.

Osudili ste Heroje žrtve Jebemo vam majke mrtve

VL
Avatar comparator
comparator
07:36 30.11.2017.

Moramo biti svjesni koliko smo seciranju kao narod zbog stereotipa koji je nepravedno stvoren o nama Hrvatima. Jednostavno trebamo pokazati dostojanstvo koje pokazuju drugi narodi koji su prošli kalvariju sličnu nama i da je naša želja za slobodom bila ispravna i da nitko ne smije oduzimati pravo narodima na samostalnost što je za nas bilo od presudne važnosti.Hercegovina je kao kolijevka Hrvata i hrvatstva još u težoj situaciji i postala žrtvom naše samostalnosti.Povjesne okolnosti ponovo nam otimaju teritorij s većinskim stanovništvom tek radi zadovoljavanja apetita velikih sila i pitaj boga kojih imaginarnih moralnih vrednota koje s stvarnošću nemaju nikakve veze,a nemaju veze ni s moralnim vrijednostima i civilizacijskim tekovinama Europe i svijeta. Na žalost sud je surova osveta nad pravom pravdom i civilizacijom. Ovaj sud je osveta što nismo kao narod pristali na nestajanje i utapanje u masu. Možda ipak nestane pod pritiscima drugih razloga no to nije razlog da umremo kao ljudi ponosni da smo dostigli visinu zajednice koja je kao država najviši oblik udruživanja jer ovako malobrojni kao Hrvati mi smo to uspjeli.

VL
Avatar comparator
comparator
14:13 01.12.2017.

Izgleda da nisam sam kad sam tvrdio isto i drago mi je što imam istomišljenike u mojim suborcima . Šteta što su udruge razjedinjene i isključene iz politike dok recimo sindikati sudjeluju u kreiranju zakona mi nemamo taj status. Mi bi trebali kreirati politiku i biti prisutni u parlamentu jednako kao i sve druge stranke jer kao domoljubi meni dozvolili predaju vlasti onim strankama koje su i izdale naše državotvorne interese. Mi nismo više vojnici nego civili i imamo na to pravo.

VL
VI
VisAVis2
07:29 30.11.2017.

A Vi zatvarajte oči pred micanjem spomenika Vašim suborcima, stisnite okice pred lažiranjem povijesti pa i na upravo postavljenom spomen obilježju jednom Vašem poginulom suborcu, bez oznake pozdrava pod kojim je satrt, te čepite uši pred postupcima glede skladbi koje su obilježile domovinski rat, uživajte u namještenim mirovinana i alkoholu u stanovima koje ste savješću platili!

VL
Avatar mama mia
mama mia
21:06 30.11.2017.

Mašala dečki gdje su šatori pritisak prema vani ne pomaže pritiskati možete samo Plenkija

VL
Avatar strazar
strazar
06:12 30.11.2017.

nego kako. sto muslimani u bosni su se sami pobili? budite sretni sto su srbi iz hrvatske "sami" otisli inace bi vam gotovina i dalje ležao tamo gdje mu je i mjesto

VL
SD
sdpesticid
22:55 29.11.2017.

za novac i benefite plinske boce a sada legitimno. bravo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.