Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Vrkić

Branitelj usporedio Plenkovića s pavijanom pa ga priveli: 'Narušeno mi je zdravlje'

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je KBC Split
Milan Sabic/PIXSELL
25.01.2022.
u 17:26

Nije u redu slati tuđu djecu u ratove, a kad je trebalo njega nije bilo, napominje

Hrvoje Vrkić (49) iz Zadra napisao je komentar ispod objave jednog zadarskog portala da u Zadar stiže premijer Andrej Plenković u kojem je premijera usporedio s pavijanom, te je završio priveden.  Nije jedini koji se našao u problemima. Podsjećamo, 72-godišnji Mladen Ćustić napisao je da Plenkovića treba dočekati s trulim jajima te su i njega priveli u petak. 

- Udri munjo, pukni grome… zar ti pavijanu s Frkom njesi u Ukrajini - napisao je Vrkić, referirajući se na Plenkovićevu izjavu da će "Hrvatska, reagirati jasno i odlučno ako Rusija napadne Ukrajinu".  

U optužnom prijedlogu koji je dostavio 24sata stoji da je on tako "narušio javni red i mir, vrijeđanjem i omalovažavanjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića koji je dana 21. siječnja 2022. godine osobno došao u Maslenicu u svojstvu službene osobe radi obavljanja službene dužnosti u svezi obilježavanja 29. godišnjice VRO “Maslenica"

Vrkić koji je, inače, vojni ratni invalid kaže kako je u šoku i da je u policijskoj postaji proveo 8 sati.

- Policija u civilu mi je došla pred kuću, nisam znao o čemu se radi. Od tada ni ne jedem ni ne pijem, narušeno mi je zdravlje koje ionako nije dobro. U životu nikad nisam ni prekršajno ni kazneno prijavljen, rekao je Vrkić koji navodi da je on sam pripadnik 4. gardijske brigade, sudjelovao u akciji Maslenica te da je peterostruko odlikovan u Domovinskom ratu.

- Nije u redu slati tuđu djecu u ratove, a kad je trebalo njega nije bilo. Želio bih da Hrvatska bude mirnija zemlja, da ljudi ne bježe odavde. Ljudi, nemojte se bojati, ne smijemo živjeti u diktaturi, poručio je Vrkić.

VIDEO: Policija privela 72-godišnjaka zbog komentara o Plenkoviću: "Treba ga dočekati pokvarenim jajima"

Komentara 11

VK
vk52
17:34 25.01.2022.

Gospon Vrkicu bio si na pogresnoj strani 91 inace te nebi hapsili, jad i bijeda smo mi Hrvati, svako nas f..a a najvise sami sebe.

NO
nogogaz
19:00 25.01.2022.

Jadan pavijan....

DA
Dabar
10:52 27.01.2022.

Stvarno ste svi tu ne majmuni nego majmunčine pokvarene nemate srama ni stida jeste li gladni bosi goli puni pametnih mobitela a glupog naroda uzmite pametne mobitele i u Srbiju ili Rusiju samo pazite mobiteli slušaju pametne a glupsann kojii pišu ovako sramite se ali vi nemate ni obraza ni srama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije