Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE U TUHELJSKIM TOPLICAMA

Bernardić počeo govoriti o stanju u stranci, dobacivali mu da to nije tema sastanka

Zagreb: Davor Bernardić stigao je u Sabor
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
04.09.2021.
u 13:46

Bernardić je također rekao i kako zna da među članovima vodstva stranke ima onih koji su nezadovoljni ovim isključenjima te je još jednom pozvao na ujedinjenje zbog jako lošeg rejtinga stranke.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin okupio je stotinjak SDP-ovih dužnosnika na svojevrsni team-building u Tuheljskim toplicama gdje razgovaraju o reformi javne i regionalne samouprave.

Bivši predsjednik stranke, Davor Bernardić, za vrijeme rasprave o temi javio se za riječ, no tijekom govora počeo je pričati i o izbacivanje iz stranke te je pozvao na jedinstvo među članovima. Bernardić je također i branio bivše ministre Rajka Ostojića i Gordana Marasa koji su izbačeni iz stranke te je nabrajao njihova postignuća. Bernardić je također rekao i kako zna da među članovima vodstva stranke ima onih koji su nezadovoljni ovim isključenjima te je još jednom pozvao na ujedinjenje zbog jako lošeg rejtinga stranke.

Dok je Bernardić govorio neki su mu dobacivali da to nije tema skupa te da se drži teme dok mu je Peđa Grbin poručio kako je to tema za Glavni odbor stranke.

Ključne riječi

Komentara 21

MA
Majkomoja
13:55 04.09.2021.

Peđa Grbin pao s murve

KO
komunikolog
14:15 04.09.2021.

Petar, zapjevaj ti onu što ti dobro ide! Goni bandu preko izvora....

ME
Meter
14:04 04.09.2021.

Govori samo Bernardić? Novinarka ne čuje ostale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije