Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policajci žrtve

Braneći muža, policajce grebala, davila i udarala nogom u trbuh

bomba
Arhiva VL
06.09.2010.
u 13:14

U Istri je nastradao pulski policajac kojega je ugrizla 19-godišnja Britanka jer joj se nije svidjelo kako je postupao s njezinom prijateljicom.

Loše su se provela dvojica policajaca kada su privodili pijanoga 38-godišnjaka Jandru R. jer je puštao preglasnu glazbu i time remetio javni red i mir. U nedjelju oko 23.15 sati u Okrugu Gornjem za intervencije zbog narušenoga javnog reda i mira policijski službenici iz Trogira pokušali su u postaju privesti 38-godišnjaka koji je bio u alkoholiziranom stanju.

No u trenutku njegova uhićenja policiji je prišla njegova 33-godišnja supruga Melanie R. R. te napala policijske službenike i lakše ih ozlijedila. Jednog je policajca izgrebala po licu, a drugog udarila nogom u trbuh i davila ga. Tridesetosmogodišnjak, kojemu je izmjereno 0,95 promila alkohola u krvi, smješten je u prostorije za zadržavanje do otrežnjenja. Slijedi kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom.

Ljutita Britanka ugrizla policajca na glazbenom festivalu
I službenik pulske policije našao se na meti. Mladi 21-godišnji policajac "zaradio " je u subotu navečer nesvakidašnju ozljedu kada ga je, prvo verbalno, a potom i fizički napala 19-godišnja Britanka iz Bristola koja je bila gošća Outlook festivala u Štinjanu.

Policajac je, u sklopu mjera sigurnosti i prevencije zloporabe droge, prišao prijateljici 19-godišnje Britanke koja se toliko razljutila da je policajca prvo verbalno napala, a potom ga ugrizla za lijevu nadlakticu. Možda bi sve završilo na sukobu dvoje mladih ljudi da ipak nije posrijedi bio napad na službenu osobu.

Naime, uz takvu je kaznenu prijavu mlada Bristolka privedena istražnom sucu Županijskog suda u Puli, a uzorak njezine krvi proslijeđen je na analizu na alkohol i drogu.

Komentara 18

BO
bobek
02:07 07.09.2010.

E,jakog mi policajca,dobro da ga nije i silovala....

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
10:58 07.09.2010.

Sram te bilo ženo,napadate naše jadne policajce,,pa nađi si nekog ravnog sebi ,a ne mlatiti našu policiju

OB
-obrisani-
12:58 07.09.2010.

Britanci su uvjek imali ruzne debele pijane zene sa muskim hormonima .To nasa policija mora znat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije