Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvješće za UN

Brammertz: Zagreb nije objasnio kako je izgubio dokumente o Oluji

\'Serge Brammertz (R) of Belgium, U.N. chief prosecutor of the war crimes tribunal for former Yugoslavia, attends a meeting with Serbia\'s President Boris Tadic (not pictured) in Belgrade November 18,
Reuters/Pixsell
23.11.2010.
u 20:25

Brammertz ističe kako materijali radne skupine koju je oformila hrvatska vlada otkrivaju nedosljednosti i postavljaju nerazjašnjena pitanja.

Zagreb nije predao ali ni objasnio kako je izgubio dokumente vezane za operaciju Oluja koje je zatražilo tužiteljstvo Haaškog suda, kaže glavni tužitelj Serge Brammertz u izvješću koje će podnijeti Vijeću sigurnosti UN-a, a koje je dobila na uvid agencija DPA.

Brammertz ističe kako materijali radne skupine koju je oformila hrvatska vlada otkrivaju nedosljednosti i postavljaju nerazjašnjena pitanja.

Ključne riječi

Komentara 104

SM
Smijesko
23:46 23.11.2010.

Pa kaj stvarno u ovoj državi nema nikoga da ovog kretena stera u barem 3 pm ??? Franjo, ustani !

B6
Booyaka 619
15:52 24.11.2010.

Pitajte Gotovininog odvjetnika Luku Mišetića; on će vam sve lijepo objasniti...

Avatar jovanhovan
jovanhovan
21:09 23.11.2010.

O ovome ne treba trošiti riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije