Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMAR DUŽNOSNIKA
Povratak na članak

Brammertz: susrećemo se s konstantnim negiranjem zločina

Slavi li uistinu politika ratne zločince?

Komentari 21

ST
Startrack
14:27 09.10.2018.

I nasao da pametuje po Hrvatskoj. A u Bih se desilo 9/10 svih zlocina na Balkanu od kojih je 8/10 napravljeno od Srba i nije mu palo na pamet da ode tamo

VL
BA
bakulušić
15:59 09.10.2018.

Evo ga opet !

VL
Avatar sindarela
sindarela
14:08 09.10.2018.

Pitaj našu kraljicu jer vam nije očitala bukvicu u NATO-U zbog zločinca Praljka u nas čim veći zločinac to veći domoljub

VL
DI
Direkt
14:29 09.10.2018.

Unatoč upozorenjima medija, u Zagrebu je – legalno i bez reakcija države – obavljena glorifikacija jasenovačkog zapovjednika Vjekoslava Maksa Luburića. Redakcija Hrvatskog slova u subotu je predstavila knjigu Vlade Vladića “o životu i djelu generala Drinjanina i hrvatskog viteza”, a sve se dogodilo u njihovim prostorijama, koje su smještene u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice.Kao da se radi o običnoj književnoj večeri, protekla je i ova, priređena u čast patološkog ustaškog ubojice, koji je ostavljao tragove smrti od Jasenovca do Drine, i od Sarajeva do Podravine. Sasvim je logično da je predstavljanju knjige o liku poput Luburića prisustvovao Dario Kordić, osuđen za ratne zločine u Ahmićima.Kako smo kao društvo postali toliko imuni na zlo?

VL
RS
Rsk
13:40 09.10.2018.

U Hrvatskoj sto si vise baba pobio to si veci domoljub i heroj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.