Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haaški sud

Brammertz: Mladić je fizički i mentalno zdrav za suđenje

\'Former Bosnian Serb commander Ratko Mladic appears in court at the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) in the Hague, June 3, 2011. Mladic appeared on Friday before the Y
Reuters/Pixsell
02.05.2012.
u 19:10

– Mladić koji se žalio na brojne zdravstvene probleme, dobro zna za što mu se sudi na Tribunalu – rekao je Brammertz

BEOGRAD - Glavni tužitelj Haaškog tribunala Serge Brammertz izjavio je kako je bivši zapovjednik vojske Republike Srpske optužen za genocid u Srebrenici i za druge ratne zločine počinjene u BiH Ratko Mladić fizički i mentalno zdrav za suđenje, objavili su danas mediji u Srbiji.

– Mladić koji se žalio na brojne zdravstvene probleme, dobro zna za što mu se sudi na Tribunalu – rekao je Brammertz domećući kako su on i njegov tim "učinili sve što je trebalo kako bi dobili postupak protiv bivšeg predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića". Suđenje Mladiću počinje 16. svibnja unatoč zahtjevu njegove obrane za odgađanjem početka jer, kako tvrde, ne mogu u tako kratko vrijeme proučiti sve dokumente.

Komentara 12

AN
anaMsicjar
19:34 02.05.2012.

Brammertz: Mladić je fizički i mentalno zdrav >>> Mentalno zdrav i istovremeno teski umni bolesnik. Mladić:” Koga, ne ne, ne ne, nikakvih civila... Između sebe se Turci tukli, pucao je svak na svakog, od Srebrenice do Tuzle, gomile, između sebe se ubijali i ulijetali u minska polja. Hrvati i Muslimani, tek će se vidjeti šta su uspjeli, jer mi smo našu granicu potpisali pred sedam velikih sila u Parizu i u Daytonu i ona je jasna, određena, . Sad kad počnu da se jebavaju oko toga tko će šta i kuda će, kako će, neka im Bog pomogne, bitno je da mi s tom bagrom veze nemamo. “

AN
anaMsicjar
19:35 02.05.2012.

u 19:24h Metalno Retardiran je napisao/la: Pa naravno da ne moze da cprouci dokumkente kad ne zna da cita >>> Pa naravno da ne moze prouciti dokumente kad ne zna citati.

OB
-obrisani-
19:24 02.05.2012.

Pa naravno da ne moze da cprouci dokumkente kad ne zna da cita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije