Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvješće
Povratak na članak

Brammertz kritizira vlasti zbog reakcija nakon presuda generalima

Tužitelj i dalje izražava nezadovoljstvo time što još nisu dobili informacije o tzv. Topničkim dnevnicima iz operacije Oluja.

Komentari 108

SC
SCAR
16:47 26.11.2011.

BREmertz.

VL
CV
crna vrana
16:55 26.11.2011.

Nebi me čudilo da Brammertz 7. prosinca o. g. pred Vijećem sigurnosti UN-a izjavi kako nije zadovoljan ni s činjenicom da su Gotovinini i Markačevi odvjetnici uložili žalbu na prvostupanjsku presudu. Tip ima obraza još uvijek inzistirati na nepostojećim tzv.v. topničkim dnevnicima zbog navodnog prekomjernog granatiranja Knina, a istovremeno za Vukovar koji je sravnjen sa zemljom nekani ništa poduzimati. Licemjer k tome izjavljuje kako eto neke izjave spriječavaju pomirbu. Tikvan ovom svojom izjavom do kraja osnažuje poznatu tezu o haškom sudu kao plitičkom sudu s temeljnom zadaćom – izjednačavanja krivice za rat. Koji bjelosvjetski hohštapler, nemrem bilivit !

VL
PR
promatrac1965
17:03 26.11.2011.

VL: „Brammertz navodi kako neke izjave potkopavaju rad Haškog suda te spriječavaju pomirbu, a spomenut će i pozdrave generalima s obilježavanja godišnjice Oluje.“ Haski sud je potkopao samoga sebe time sto je postao politicki sud. U nasoj europskoj civilizaciji je put prema pomirenju priznanje krivice, pokajanje, katarza pa tek onda oprost. To bi i g. Bramerz mogao i trebao znati. Ali on ne trazi od pravog krivca da prijedje taj put, vec od zrtve. I zato ga ja ne mogu prihvatiti. Nasi generali su dali bitan doprinos ocuvanju integriteta Republike Hrvatske i stvaranju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Mi smo im za to zahvalni. Zalim kolateralnu stetu, ali odbacujem na stav onih, koji stoje iza haskoga suda i postavljaju kolateralnu stetu za sredisnje pitanje. Tim vise, sto sam g. Bramerz odbija podici optuznicu protiv Mladica za Skabrnju i ne trazi topnicke dnevnike za Vukovar, Dubrovnik, Slavonski Brod, Sibenik, Zadar .... Haski sud je olicenje dvolicnosti.

VL
MO
mojzagi
17:10 26.11.2011.

Ja sam mislio da je taj Brammertz malo realniji tip ali svi ti Haagonje veze nemaju sto se je zapravo dogadjalo, a nije ni cudo pa pod utjecajem su srbentosa kojih ima u Holandiji i Engleskoj citave horde , kojii dobrano pljuste sa lazima o Hrvatskoj.

VL
TO
Toni50
17:12 26.11.2011.

Brammertz kritizira vlasti zbog reakcija nakon presuda generalima, on to mora da bi se opravdalo reklo; gle ipak on kao dobar jak , nešto jako radi nedajemo zabadava tu plačicu od 49 .800 Eura mjesečno samo tako bez veze kaoo nekim bilmezima !

VL
UT
utatica
18:05 26.11.2011.

Gospodin Brammertz je samo tužitlej , dakle jedna strana u postupku a Hrvatska i generali su druga. Dakle niti smo mi zadovoljni s njegovim radom i reakcijama jer se postavlja ko tutor Hrvatske vlade niti on mora biti zadovoljan s našim reakcijama, zaboli nas đon za njegov sud o nama ko i njega za naš sud o njemu.

VL
UT
utatica
18:07 26.11.2011.

VL: „Brammertz navodi kako neke izjave potkopavaju rad Haškog suda te spriječavaju pomirbu, ________________________________________________________ vidi, vidi, Brammertz radi na pomirdbi a mi mislili da je on tužitelj koji treba utvrditi istinu o ratnim zločinima .

VL
DU
Deleted user
19:08 26.11.2011.

Dali je taj tip sakupio topnicke dnevnike na Vukovar ??? Svaka Cast Generalima i Hrvatskim politicarima koji su pozdravili Generale. Istina nebi trebala nikoga staviti na koljena! Zivjeli Generali Zivjela Hrvatska!

VL
KU
kukuriku
19:27 26.11.2011.

Haski sud, je najobicnija-prevara .., a koristi samo judbasíma !!

VL
ZO
zo311052
19:28 26.11.2011.

Neverovatno, Sud stvoren da zaštiti Srbe i Srbiju? Optužio sve srpske političare i komandante i osudio ih na neverovatne kazne a mnoge i ubio u nedostatku dokaza optužnice. Neke političare drži u pritvoru preko 9 g. bez presude. U ratutu su činjena nedela i zločini sa obe strane. Ali jedno je krucijalno \"Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije htela\". To se naziva ZLOČIN PREMA MIRU, A TO JE najveći zločin. S poštovanjem.

VL
UT
utatica
20:00 26.11.2011.

koliko je taj čovjek ograničen govori njegova izjava, bez pardona kaže da reakcije ne će doprinjeti pomirdbi, da ima soli u glavi ne bi to javno rekao već bi na pomirdbi pirkriveno radio. Trebao bi toj klateži netko objasniti da žrtvi nije do pomirdbe, krvnik bi se vjerojatno mirio jer mu je to u interesu ali žrtvi nije.

VL
OB
-obrisani-
20:38 26.11.2011.

. ...sad znate šta vas čeka ...ako u Hrvatskoj na vlast ZALUTAJU ...crveni kmeri ( to su oni koje smo rušili RANIH DEVEDESETIH )

VL
WW
WIR WERDEN SIEGEN
20:48 26.11.2011.

Dragi hrvati zbijmo redove,ispravimo pogreške iz povjesti(suradnja sa Haagom)zasučimo rukave i očistimo prvo našu domovinu od svih onih antihrvatskih elemenata koji su nas doveli već do ponora ili će biti prekasno.Izaberimo prohrvatsku vladu i skinimo yusipovića,bajica i ostalu protuhrvatsku masoneriju.BOG I HRVATI

VL
WW
WIR WERDEN SIEGEN
20:51 26.11.2011.

Neka zatraži topničke dnevnike od SAD za Irak ili Izraelu za Libanon.HAAG je masonska instalirana institucija takozvani \"desni bok\" za okršaje na alfa način. Brammertz je mason 23 stupnja u velikoj engleskoj loži.KININIGEN

VL
CR
crvenaHrvatska
22:23 26.11.2011.

- Ma ova bena BREmertz više nikoga ne interesira

VL
DZ
dzukaficuka
23:21 26.11.2011.

Ero propo pa i ti odijedri vec jenom.Koga bi pozdravila nego GOTOVINU.BERLOSKONIJA i onog AZILANTA Sarkozija

VL
ZO
zo311052
23:33 26.11.2011.

Eto vidite kako ,povašem mišljenju,NEPRAVDA boli. Isto tako , po miišljenju Srba iz RSK, nepravda boli zbog toga što ih UNPROFOR nije zaštitio od Bljeska i Oluje , po Rezoluciji 721 SB UN. Isto tako što ni jedan hrvatski političarolitičar nije odgovarao, a odgovaraju svi Srbi na bilo kom mestu u politici da su bili. Čak je optužen i jedan političar iz oporbe zbog govora mržnje i već , više od 9 g. leži u zatvoru. Najduži proces u svetskoj istoriji. S poštovanjem

VL
ZO
zo311052
00:33 27.11.2011.

Isto tako,kako hrvatska nije dozvolila bilo kakvo postojanje RSK i pored Rezolucije UN, tako je JNA pokušala da zaštiti teritoriju sopstvene zemlje i vojnike koji su bili blokirani u vojarnama, bez struje,vode hrane ,lekova. Kako bi Ameri reagovali da se se to na njihovoj teritoriji dogodilo. JNA je šttila ustavni poredak SFRJ. Naspram Hrvatske, koja se nezakonito odvojila od SFRJ uprkos protivljenju Srba, a sve po Ustavu SRH. O nekulturi i vulgarnosti ne bih . To je lična stvar.

VL
DU
Deleted user
01:05 27.11.2011.

Hrvatski Ambasador u Holandiji po mom misljenju trebao bi dati \"ostru\" protestnu notu u ime svih Hrvata. Meni se cini da ovakav ton govora od tuzitelja bi se to moglo protumaciti \"sirenje mrznje\"? Njegov zadatak je pronaci istinu ako je sposoban?

VL
MS
mare_split
16:40 26.11.2011.

Kakva smijurija od suda! Tužitelj kritizira DOMOVINU Generala jer se Ona ne slaže s zločinom tužitelja? Pa ... što ćeš još učiniti, bjelosvjetski jade ... mjožda amerima? Ništa ... ubijaju gdje stignu, ruše po želji i montiraju političko-bankarsko-židovsko nasilje ..... a ti brojiš pokoju granatu koja ti je \'krunski svjedok\' - \'genocidu kog sam sprovodiš i promoviraš! Seronjo! pakao te čeka ... a bilo bi dobro da do njega stigneš kroz zemaljske muke ... recimo kroz dugoooo i booolnooo umiranje! Smrade ...! To da je sud? kazuje što mu volja i kroz to vrijeđa jedan cijeli narod ... Pih! J ebhena \'pravda\'!

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.