Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA U PODRAVINI

Bračnom paru nestalo 80.000 kuna od svadbe, šokirali su kada su saznali tko je lopov

Brojanje novaca
Emica Elvedji/PIXSELL
25.11.2020.
u 22:01

Osumnjičeni mladić često je dolazio k njima jer su bili u odličnim odnosima i čak mu je vlasnik kuće krizmani kum, pričaju susjedi bračnog para

Đurđevački policajci otkrili su tko je mladom bračnom paru iz Prugovca, naselja na području općine Kloštar Podravski, ukrao 80.000 kuna koje su dobili na svadbi.

Naime, sumnja se da je to učinio 22-godišnjak kojeg bračni par dobro poznaje jer im je susjed, ali i kumče.

–  Lani su susjedi imali svatove i ta ušteđevina im je zapravo bila prikupljeni novac od “umivanja”. Osumnjičeni mladić često je dolazio k njima jer su bili u odličnim odnosima i čak mu je vlasnik kuće krizmani kum – ispričali su susjedi pokradenog para za Podravski.hr.

Mladić dosad nije bio sklon krađama pa su svi ostali šokirani kada su saznali koga policija tereti za nestanak novca.

– Samo on zna što ga je nagnalo da kumovima ukrade novac i to ušteđevinu od svatova koju su čuvali za ulaganja u kuću. Kako je mladić često dolazio kod kumova, očito je dobro zna gdje čuvaju novac i kad je uhvatio priliku, ukrao ga je – kažu susjedi.

Vlasnici kuće nisu često provjeravali je li im ušteđevina 'na broju', a kada su to nedavno učinili ostali su u šoku shvativši kako nema kuna ni eura. Odmah su pozvali policiju kojoj nije dugo trebalo da otkriju kradljivca.

 

Ključne riječi

Komentara 20

ST
Stipan
09:53 26.11.2020.

Novce i ženu Što dalje od kuma!

JB
josip.barisic512@gmail.com
04:58 26.11.2020.

Kakve veze imaju korona i krizni stožer s ovim člankom ? Zar nisu svatovi bili prošle godine kad korone nije bilo ?Neki komentatori neznajju što znači riječ "lane"

LI
liliZG
11:32 26.11.2020.

pa tko će drugi nego svoj svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije