Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istukli starca

Bračni par u Posedarju dva puta istukao 79-godišnjeg starca

policija
Arhiv VL-a
28.06.2010.
u 09:09

Straca je oko 21 sat vrijeđala, a potom i udarila 35-godišnjakinja, a oko 23 sata ga je rukama i nogama po glavi i tijelu istukao i njezin 39-godišnji suprug.

ZADAR - Zadarska policija jučer je intervenirala čak u šest fizičkih obračuna na zadarskom području. Najteže je prošao 79-godišnji starac iz Posedarja kojeg su fizički napali 35-godišnjakinja i 39-godišnjak. Naime, supruzi su napali starca u Posedarju u dva navrata. Prvo ga je vrijeđala, a potom i udarila 35-godišnjakinja, a oko 23 sata rukama i nogama po glavi i tijelu istukao ga je i njezin 39-godišnji suprug. Napadnuti je starac lakše ozlijeđen, a protiv bračnog para slijedi optužni prijedlog.

Policija izvještava da je jučer oko 15 sati u Stankovcima 38-godišnjak verbalno, a potom i fizički napao 56-godišnjaka, a dva sata kasnije u kafiću  56-godišnjak je pokušao uzvratiti i to bokserom, no spriječio ga je jedan Stankovčanin. U Krnezi je jučer ujutro prijavljen fizički napad 35-godišnjaka koji je šakom udario 49-godišnjaka koji je sjedio u svom automobilu, a otvorenim dlanom sinoć je 38-godišnjak u Zadru udario 33-godišnjakinju jer mu je, kako je ispričao policiji, nešto dobacila.

Oko ponoći je pak u Šimunima na  otoku Pagu u kafiću 22-godišnjak fizički napao 50-godišnjeg zaposlenika koji je htio spriječiti razbijanje inventara kafića.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije