Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Bračni par pritvoren jer su uzgajali marihuanu. Policija im našla tri kilograma te droge

Zadarska policija zaplijenila heroin i marihuanu
Dino Stanin/PIXSELL
18.10.2019.
u 13:47

Branili su se da su upali u kredite i dugove, da imaju bolesno dijete i psa na umoru, pa im je trebao novac do kojeg su mislili doći preprodajom marihuane

Bračni par, S.Č. (61) i K.M.Č. (56) pritvoreni su zbog zloporabe droge. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio im je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, a policija im je pretragom našla tri kilograma  marihuane.

Sumnjiči ih se da su je uzgajali radi prodaje i to u zgradi u Voćarskoj koja je u vlasništvu K.M.Č. Branili su se da su upali u kredite i dugove, da imaju bolesno dijete i psa na umoru, pa im je trebao novac do kojeg su mislili doći preprodajom marihuane.

Ključne riječi

Komentara 2

EL
Elfenomeno
14:14 18.10.2019.

Neka si stave ovaj članak u CV i pravac za Kanadu

LA
larala
18:21 18.10.2019.

znači kad upadneš u dugove onda je čist ok osiromašivati druge ljude i njihovu djecu trovati drogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije