Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lakše posljedice

Bračni par otrovan ugljikovim monoksidom na sreću preživio

Trovanje Osijek (1)
Marko Mrkonjić/Pixsell
11.12.2012.
u 11:17

Supružnici su se otrovali dok su spavali, i to zbog nedovoljnog prozračivanja kupaonice u kojoj je instaliran protočni plinski bojler

U noći s nedjelje na ponedjeljak u spavaćoj sobi ugljikovim monoksidom otrovao se bračni par iz Oporovca u Međimurskoj županiji. Na sreću, supružnici su prošli s lakšim posljedicama. Žena je puštena kući, a muškarac je zadržan u bolnici na promatranju.

Otrovali su se dok su spavali, i to zbog nedovoljnog prozračivanja kupaonice u kojoj je instaliran protočni plinski bojler. Djelatnici Međimurje plina utvrdili su da na plinskim instalacijama nema nepravilnosti, no izmjerena je koncentracija od 300 jedinica, deset puta veća od uobičajene, što je i uzrok trovanja.

>> Našao ih sin: Bračni par otrovao se ugljikovim monoksidom?

Ključne riječi

Komentara 2

EH
ehh
11:29 11.12.2012.

ne razumijem , sve istpravno a opet trovanje. Šta je uzrok na kraju,,,,,jeza me hvata od tog plina

LI
liliZG
12:00 11.12.2012.

I mene jeza hvata, ispada da prostorija u kojoj je bojler treba imati konstantni protok zraka, a bojleri su najčešće smješteni u kupaonama koje su zatvorene da bi u njima bilo topolo za tuširanje i to ispada kao začarani krug.......... ......bjež od plina.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije