Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisu me razumjeli'

Bogati bračni par morao se 'praviti mrtav', a razlog je jeziv

Sin naručio ubojstvo svoje obitelji
Foto: Rusko mninistarstvo policije
1/4
22.02.2018.
u 18:02

Kada su roditelji od policije doznali stravičan plan svog sina bili su slomljeni, no pristali su na prijedlog inspektora.

Ruska policija otkrila je da 22-godišnji mladić planira ubiti svoju obitelj zbog čega mu je smjestila klopku. Policija je bogatoj obitelji rekla da se prave kao da je zločin počinjen pa su napravili uvjerljivo mjesto zločina s bračnim parom koji leži u krvi. 

Kada su roditelji od policije doznali stravičan plan svog sina bili su slomljeni, no pristali su na prijedlog inspektora. Mladić je 'ubojici', kojeg je glumio policajac, nacrtao tlocrt kuće, otkrio mu gdje se nalaze nadzorne kamere pa čak i kako da izbjegne pse čuvare. Dogovorio je ubojstvo svog oca, majke i sestre

Policajac koji je glumio da je ubojica, a kojeg je mladić unajmio preko interneta, našao se s njim u automobilu gdje mu je pokazao fotografije roditelja, na što je ovaj reagirao s oduševljenjem i obećao isplatu 38 tisuća funti čim dobije nasljedstvo, piše Mirror

Mladić je odmah uhićen te je sve priznao. Policija je otkrila da je 22-godišnjak ranije već dva puta planirao ubiti svoju obitelj. 'Želio se riješiti roditelja jer mu nisu davali novac. Istraživao je na internetu kako nekoga ubiti, pokušao ih je otrovati, ali njegov otac je posumnjao da nešto nije u redu', rekli su iz policije. 

Tijekom ispitivanja rekao im je da je planirao ubojstvo obitelji nekoliko mjeseci. 'Završio sam s njima, nisu me razumjeli pa sam pronašao ubojicu', rekao im je mladić, dok su njegovi roditelji u šoku jer ne mogu vjerovati da ih vlastiti sin želi ubiti. 

Mladić bi nakon smrti roditelja i sestre naslijedio veliku kuću, automobil i novac s računa, a sada mu prijeti 15 godina zatvora. 

Pogledajte i galeriju: Bračni par poklanja kuću vrijednu 330.000 kuna, ali pod jednim uvjetom

Sin naručio ubojstvo svoje obitelji
1/9
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar dobry
dobry
16:12 22.02.2018.

To je taj bizantski mentalitet...

PH
pravednik.hr
20:04 22.02.2018.

Gospodo draga suzdržite se od ludih komentara, ima ovakvih slučajeva i kod nas, prije nekoliko godina u Zgb. je bio gotovo pa isti ovakav slučaj, kada je sin naručio ubojstvo roditelja i inzistirao da se likvidira i njihovog psa....Z.B.

SV
svesevracasveseplaca
07:07 23.02.2018.

Mi Hrvati postali smo toliko siromasni da ce mo uskoro morati jesti bogate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije