Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u zagorju

U slijetanju auta s ceste poginuo 21-godišnjak, tri osobe ozlijeđene

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
31.05.2015.
u 11:45

Mladić je vozeći osobni automobil, uslijed neprilagođene brzine, prije skretanja za Opću bolnicu na Bračku, sletio s ceste i osobnim automobilom udario u drvo.

Na prvom kilometru državne ceste iz Zaboka prema Bedekovčini, danas ujutro u 5.05 sati, smrtno je stradao 21-godišnji M. S. iz Škarićeva.

On je vozeći osobni automobil, uslijed neprilagođene brzine, prije skretanja za Opću bolnicu na Bračku, sletio s ceste i osobnim automobilom udario u drvo.

U nesreći je ozlijeđeno još troje putnika iz automobila, a jedna djevojka ostala je uklještena, pa su morali intervenirati i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka koji su morali rezati i auto kako bi je spasili.

Svo troje ozlijeđenih, doznali smo, van su životne opasnosti.

>> U naletu autobusa u Slavonskom Brodu smrtno stradao biciklist

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
15:54 31.05.2015.

. ..Made in-Bezveze nastarda mladić(Mici). ..Novoselska 32. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije