Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAKVI SU HRVATI'

Skoko: Hrvatska je turistička sila s lijepim morem, no zabrinjavajuće je da nas najviše po tome prepoznaju

božo skoko
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/11
14.11.2016.
u 22:11

Kao posebni gosti u programu kojeg je vodila Sanja Doležal sudjelovali su i Matej Meštrović, Đani Stipaničev, Mila Elegović, te Vedran Mlikota i Miroslav Škoro, koji su svojim viđenjem Hrvata nasmijali publiku

Prepuno Satiričko kazalište Kerempuh potvrda je velikog interesa za novu knjigu dr. Bože Skoke "Kakvi su Hrvati", koja je večeras promovirana.

- Hrvatska je turistička sila s lijepim morem, no zabrinjavajuće je da nas najviše po tome prepoznaju. Ostanemo li samo lijepa zemlja, nikakav ulazak u Europsku uniju nam neće pomoći - naglasio je Skoko. 

Većina Skokinih kolumni i analiza objavljena je u Obzoru Večernjeg lista pa je o njoj prvi govorio glavni urednik Večernjaka Dražen Klarić. Osim njega govorili su i dr. Robin Harris, povjesničar s Oxforda koji je objavio jednu od najboljih knjiga o povijesti Dubrovnika, književnica Julienne Eden Bušić, dr. Ivo Žanić s Fakulteta Političkih znanosti, publicist Predrag Grubić, Mario Petrović, direktor Millenium promocije, Romeo Vrečko, direktor Fokusa, nakladnika knjige, te dr. Boris Beck, urednik ove knjige.

Kao posebni gosti u programu kojeg je vodila Sanja Doležal sudjelovali su i Matej Meštrović, Đani Stipaničev, Mila Elegović, te Vedran Mlikota i Miroslav Škoro, koji su svojim viđenjem Hrvata nasmijali publiku.

>> 'Hrvatski velikani' Bože Skoke: Iscrpan prikaz svih dosadašnjih izbora hrvatskih velikana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije