Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan grada Omiša

Petrov: Drago mi je što je Kovačić dio Mostove priče, imam neizmjerno povjerenje u njega

petrov
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
16.05.2016.
u 16:24

Volio bih da u budućnosti Metković ima ovakvog gradonačelnika koji će se boriti. Nemojte mu dopustiti da ode- izjavio je potpredsjednik Vlade Božo Petrov na obilježavanju Dana grada Omiša

Grad Omiš danas obilježava Dan grada i blagdan Svetog Ivana Nepomuka. Svečanoj sjednici povodom Dana Omiša prisustvovali su potpredsjednik Vlade Božo Petrovministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić, ministar pravosuđa Ante Šprlje, zamjenik gradonačelnika Metkovića Nikola Grmoja i saborski zastupnici Mosta Miro Bulj i Mario Klobučić.

„Čestitam svojim sugrađanima Dan grada i pozivam vas da se nastavimo zajednički boriti za boljitak svoga grada. Kako bi se uspješno vodio grad, potrebna je vizija, slika razvoj i istinska ljubav koja će se demonstrirati djelima.“ – poručio je gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić.

„Drago mi je što je Ivan Kovačić dio Mostove priče, podržavam ga i imam neizmjerno povjerenje u njega.  Drago mi je da sam ušao u cijelu priču i jer sam upoznao toliko krasnih ljudi, oni s kojima radite, a znate da vam neće ništa napraviti iza leđa. Volio bih da u budućnosti Metković ima ovakvog gradonačelnika koji će se boriti. Nemojte mu dopustiti da ode – izjavio je potpredsjednik Vlade Božo.

„Ivan Kovačić je veliki čovjek koji je napravio velike stvari za svoj grad. Zbog njega cijela Hrvatska danas može biti ponosna na Omiš.“ – zaključio je saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista Miro Bulj.

>>Petrov o mogućnosti novih izbora: Test za Vladu dolazi najesen

Komentara 8

DU
Deleted user
19:47 16.05.2016.

Ajde doktore pocnite raditi! Samo se bavite sami sa sobom za vrhunsku placu u Hrvata! Fakat degutantno!

Avatar juricamesko
juricamesko
18:55 16.05.2016.

povedi ga kući kada ti je dobar.

Avatar majmunranko
majmunranko
18:47 16.05.2016.

Osim što je dokazao da je nepristojna i neodgojena seljačina koji s političkim partnerima komunicira po principu "ko vas j*b*", što je Kovačić točno napravio za Omiš? Svakih par mjeseci prođem kroz Omiš i apsolutno ne vidim ništa, a Kovačić je toliko hvaljen u udbaškim medijima da uvijek očekujem da ću vidjeti bar Monaco, ako već ne Las Vegas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije