Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unutarstranački izbori

Božo Galić odustao od kandidature za mjesto potpredsjednika HDZ-a

Božo Galić najavio utrku za mjesto potpredsjednika u HDZ-u
Foto: Privatna arhiva/Večernji list
28.02.2020.
u 17:14

Kako se doznaje Galić je prikupio dovoljan broj potpisa i predao ih je u središnjicu HDZ-a ali neće potpisati kandidaturu nego će za to mjesto podržati župana Osječko – baranjske županije Ivana Anušića

Župan Vukovarsko – srijemske županije Božo Galić odustao je od kandidature za mjesto potpredsjednika HDZ-a na skorim unutarstranačkim izborima.

Galić je svoju kandidaturu i službeno predstavio 14. veljače kada je i predstavio svoj program. Kako se doznaje Galić je prikupio dovoljan broj potpisa i predao ih je u središnjicu HDZ-a ali neće potpisati kandidaturu nego će za to mjesto podržati župana Osječko – baranjske županije Ivana Anušića koji je kandidat Andreja Plenkovića iz Slavonije za mjesto potpredsjednika HDZ-a.

Galić će isto tako u utrci za predsjednika HDZ-a podržati Andreja Plenkovića. Na predstavljanju svoje kandidature Galić je rekao kako će dati podršku onom kandidatu za predsjednika koji će prihvatiti njegov program koji bi, kako je rekao, trebao donijeti razvoj i prosperitet Vukovarsko – srijemske županije.

VIDEO Gradonačelnik Vinkovaca u studiju Večernjeg: 'Penavi želim svu sreću u HDZ-u'

Komentara 1

SA
sambo
19:35 28.02.2020.

E Božo Božo, podržavaš lika koji je izgubio izbore...bivši načelnik minijaturne općine "uskočio u prevelike cipele", bivši HSPovac, bivši Brkićev pulen, a vjerojatno po potrebi i bivši HDZovac...pogrešnog čovjeka podržavaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije