Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa
Povratak na članak

Božinovićeva diplomatska akcija: Pomoć oko migranata u zamjenu za Schengen

Za Hrvatsku je posebno važno spriječiti nedopuštene ulaske zbog duge vanjske granice prema BiH, navodi njemačko ministarstvo

Komentari 51

Avatar 123456
123456
11:13 16.06.2018.

a da zamolite gospodina Orbana za savjet - budaletine demagoške!

VL
HE
hr.eu
12:02 16.06.2018.

Ovo je samo demagoški upakirano objašnjenje činjenice: briselski anemičar je dogovorio nakrcati Hrvatsku s pola milijuna i više muslimanskim migranata u zamjenu za svoju buduću fotelju, i sada nam preko mutavog ministra treba prikazati da je to "naša pobjeda" (pola milijuna muslimana u zamjenu za briselsku fotelju odmah i za neko obećanje o Schengenu "jednog dana"). Anemičar je prodao Hrvatsku!

VL
AL
alf
11:36 16.06.2018.

Jeli to onaj ministar koji je uspio izracunati da je na Trgu bilo samo 5000 prosvjednika?

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
11:40 16.06.2018.

Merkelica nije umjerena kako piše u tekstu, već ekstremistkinja koja je luda kao šiba.

VL
Avatar 456852
456852
12:45 16.06.2018.

Pa Njemačka ih je zvala i platili svim izbjeglicama i sagradili domove ... prekršila SAMA sve do jednog sporazuma ... i dogovora, bez ikoga i ičega dočekivali su izbjeglice s trasparentima "refugees wellcome" ... sad im se drma vlada pa će Hrvati s " pohvaljenim" iskustvima lovit crnce za švabe po bosanskim šumama dok im ovi zveckaju lovom ... ma što ne šalju brodove sami pa neka brane granice EU ? Možda im je ovako jeftinije i ne ukinu vam "dječji doplatak" bauštelcima ... VAN IZ EU ! Što prije referendum !

VL
Avatar Django
Django
11:34 16.06.2018.

Nekako mi ovo ne miriše na dibro. A da nije slučajno riječ o europskoj inicijativi? Ono, budite hot-spot ako hoćete u šengenski režim. Pa nam sad Božinović to misli upakirati u šareni celofan.

VL
MA
matti
11:41 16.06.2018.

Kad ih toliko zelite i volite primite ih u vasi topli dom

VL
SX
sudbina x
11:52 16.06.2018.

I opet se povijest ponavlja, opet je Hrvatska predziđe kršćanstva...jesmo li iz povijesti izvukli ikakve pouke...?

VL
DU
Deleted user
12:39 16.06.2018.

Nema što nama njemačka davati niti upute niti savjete. Neka pogleda gdje ju je dovela neodgovorna politika otvorenih vrata. Nesigurnost, svakodnevni incidenti i duge cjevi na ulicama. To je današnja slika nekada mirne i uređene države.

VL
DU
Deleted user
11:46 16.06.2018.

Slovenija stavila veto.

VL
DU
Deleted user
11:31 16.06.2018.

Jao si ga na nama! Božjaković će i gospodina Dikobraza, u diplomatskoj ofanzivi, vratiti u KrademZe! Što bi RH da nema takve ljudske i moralne vertkale? Gosp?Božjakovinu, gospodina Dikobraza, a nadasve Anemije Borga, prosvjetitelja, prvog Pape, Europejca koji je uveoo Europski pozdrav s srednjim prstom u ...Baš onako kako nam je pokazao gospodin Junker. Živjeli! Živjeli svi naši smradovi i smradice!

VL
DU
Deleted user
12:16 16.06.2018.

da hoce krenut magistralom, udju na debelom brijegu u konavlima pa pravac istra, i jos se usput razmile po gradovima, i to sad, usred sezone. da ih se hoce spustiti jedno par tisuca na stradun i splitsku rivu. al bi bilo veselo.

VL
PR
prokurator
11:52 16.06.2018.

ovaj božo umislio da je erdogan...

VL
HI
hiromant
16:45 16.06.2018.

Po tko zna koji put ponavljam, na lako prohodne dijelove granice MORA se što žurnije postavit žilet žica, a na teže prohodnim dijelovima POJAČATI ophodnje. Policajce treba naoružati dugim cijevima kako bi se s jedne strane odvratili oni koji se spremaju ILEGALNO prijeći granicu, a s druge strane kako bi se u slučaju potrebe mogli efikasno obraniti. Sve ostalo je strategija "PIŠ' MI VRIT"!. Pitam odgovorne, tko će odgovarati za eventualnu propast turističke sezone, za eventualno širenje zaraznih bolesti koje haraju zemljama iz kojih nadiru migranti, za kriminalne ispade migranata, tko će snositi troškove smještaja, prehrane, liječenja, tko će biti odgovoran ako Hrvatska postane (ako već i nije) trajni migrantski "hot spot" ? Zar će možda odgovarati netko iz "Centra za mirovne studije", ili možda "Are You Syrious", ili možda isusovac Tvrtko Barun, ili možda ovaj raspamećeni Božinović, još nisam čuo da je neko iz te zabrinute "humanitarne" družine udomio nekog migranta, prodao svoj automobil ili se odrekao svoje plaće, kako bi bar djelom "pokrio" troškove boravka migranata u Hrvatskoj. Zbog čega se protiv migranata koji s malodobnom djecom pokušavaju ILEGALNO prijeći granicu, ne podignu OPTUŽNICE zbog dovođenja djece u životnu opasnost ili bar zbog ILEGALNOG prelaska granice ?

VL
DU
Deleted user
12:08 16.06.2018.

Uvjeti sengenskog kluba su sigurne granice a ne primanje migranata ali Hrvatska

VL
DU
Deleted user
10:26 17.06.2018.

Jesenti milu bigulicu, kaj zdaj! Gdje su sad one ljevičarski indoktrinirane "građanke i građani Hrvatske" koji su 2015. u toj multikulti tetki Merkel Anđi vidjeli utjelovljenje bezgranične humanosti, tolerancije i empatije prema "jadnim" i "obespravljenim" islamskim migrantima te sotonizrirali svesve one koji su se, misleći svojom glavom (kao npr. predsjednik mađarske Vlade Viktor Orban), protivili (po svoj prilici organiziranoj) najezdi migranata u europske države nazivajući ih fašistima, netolerantnim desničarima i razbijačima EU-a?! Hoće li i njima napokon doći iz guzice u glavu kao što je došlo tetki Anđi? Ako se to i dogodi, o tome nećemo znati ništa jer ljevičari, za razliku od koliko-toliko moralne tetke Anđe, nikad ne prizanje svoje pogrješke i promašaje pa da ih žive režeš. Oni priznaju samo sud svoje partije, kako ih je to svojedbno lijepo naučio tzv. najveći sin naših naroda i narodnosti.

VL
NO
nogogaz
12:32 16.06.2018.

Bozinovic nastavlja tradiciju politike ucjena hrvatske desnice ...sad bi schengen...hahahaha a nismo u stanju napravit ni rac. sistem da se ne bi srusia kako se desilo vec dvaput...

VL
Avatar narozi
narozi
17:54 16.06.2018.

gore na slici pise da ti imigranti hoce slobodu kreatanja i putovanja, pa zasto onda ne idu i KAtar, kuwait, SA, i ostale zemlje ista vjera, kultura i dzamije ahhhh nece , sve ja to bih vratio nazad

VL
GO
goran2hr
16:08 16.06.2018.

Totalno nejasan članak. Vjerojatno ciljano. Kakvu to Hrvatska "pomoć oko migranta" nudi? Da podignemo žilet žicu i čuvamo svoju, samim tim i EU granicu (nevjerojatno obzirom da nemamo svog "Orbana", nego HDZ-SDP družinu) ili da postanemo hot-spot (vrlo izgledno)?

VL
KA
__.__Kamocemo_._...
12:22 16.06.2018.

A šta ocekivat od izbosne , kad se ne osuduje velicanje ratnih zlocinaca, terorista, fašista. U ovoj kvazi državici to je cist normalno.......... Ti izbosne zaboravljaju da su isto jednom bili izbjeglice....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.