Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA ŽARIŠTA

Božinović: Razgovaramo o noćnim klubovima, moguće dvije opcije

Foto: PIXSELL
1/3
17.07.2020.
u 15:17

- Razgovaralo se i o noćnim klubovima. Mislim da ćemo vrlo brzo ići s mjerama koje će ograničiti širenje koronavirusa u tim objektima - kazao je voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović

Sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji, Nacionalni stožer civilne zaštite najavio je da će tijekom dana biti objavljene nove preporuke za domove za starije i nemoćne, a uskoro će biti donesene i nove mjere za noćne klubove, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije.

- Razgovaralo se i o noćnim klubovima. Mislim da ćemo vrlo brzo ići s mjerama koje će ograničiti širenje koronavirusa u tim objektima - kazao je voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović dodajući da se razmišlja o dvije opcije - ograničenju broja ljudi i ograničavanju radnog vremena.

Podsjetimo, o opravdanosti rada noćnih klubova već dugo se polemizira, a nakon što su se pokazali kao nova žarišta, Božinović je  krajem lipnja najavio da će ih obilaziti inspektori koji će pratiti poštivanje uputa HZJZ-a te će se nakon analize situacije donijeti odluka o posezanju za novim mjerama. 

>> VIDEO Što se zna, a što se krivo pretpostavljalo o koronavirusu?

Ključne riječi

Komentara 8

BE
bezvrijedanyugodinar
17:18 17.07.2020.

Zatvaraj odmah dok nije prekasno, plus svadbe

DH
dalibor.hren
19:13 17.07.2020.

Teško zatvoriti mjesta pijančevanja i drogiranja!? (Čast iznimkama)!

DH
dalibor.hren
08:06 18.07.2020.

"Razgovaralo se"!? Tko, s kime, gdje, kada...? Zatvaraj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije