Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VELIK USPJEH'

Božinović: Posao smo obavili u potpunosti i Europska komisija je to potvrdila

Davor Božinović
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/3
22.10.2019.
u 18:19

Zahvalio se svima koji su dali doprinos ovom postignuću ističući da je ono od strateške važnosti za RH

Nakon što je Europska komisija utvrdila da je Hrvatska ispunila sve uvjete za ulazak u schengenski prostor, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović istaknuo je da je to veliki uspjeh te je čestitao svima koji su pridonijeli tom strateški važnom postignuću Hrvatske.

"Veliki uspjeh za Hrvatsku. Ispunili smo tehničke uvjete za Schengen. Posao smo obavili u potpunosti i Europska komisija je to potvrdila. To smo najavili i to smo ostvarili. Čestitam i zahvaljujem svima koji su dali doprinos ovom velikom i strateški važnom postignuću RH i Vlade RH", izjavio je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Komentara 1

NL
ne_lupetaj
19:24 22.10.2019.

Znaci li to da ce maknut pajkane sa zlovenske granice i da ce prolaz biti bez zaustavljanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije