Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN NAPADAČ

Božinović: Policija je uhitila jednu osobu vezanu uz napad na Viškovu

Davor Božinović
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24.08.2019.
u 13:04

Za napad u Uzdolju je kratko komentirao kako je još uvijek istraga u tijeku.

Davor Božinović, ministar unutrašnjih poslova, izjavio je kako je privedena jedna osoba osumnjičena za napad u Viškovu.

Osim toga, kazao je kako je do sad podneseno pet prekršajnih i jedna kaznena prijava zbog događaja u Đevrskama. Za napad u Uzdolju je kratko komentirao kako je još uvijek istraga u tijeku, piše HRT.

- Vezano uz napad koji je prijavljen u Viškovu, policija je u rano jutros uhitila osobu koju dovodi u vezu s napadom na građanina Republike Hrvatske prije dva dana- izjavio je Božinović za HRT.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Tigar63
Tigar63
15:41 24.08.2019.

Uh da je Hrvatska policija bila tako učinkovita kad je trebalo uhititi koljaće iz Vukovara , Škabrnje i tako dalje gdje bi nam bio kraj, ali pupi kaže da to trebamo zaboraviti, sad pupi pušta bradu da što više lići pušta bradu da što više lići svojim uzorima četnicima , e nećeš više razbojniče.

Avatar Dumen
Dumen
19:43 24.08.2019.

Jednu osobu pravosuđe ne može riješiti već 15 i više godina

SO
soovls
20:17 24.08.2019.

ako ste gledali reportažu prvi dan i oštećenoga, on je sam izjavio kako je netko parkirao na "njegovo" mjesto, koje je na javnoj površini (nije njegovo vlasništvo) i da se on ljutio i prigovarao (vikao) i tada je netko došao iz susjedne zgrade i rekao da su to njima došli gosti, pa je on svoj kobi parkirao i njih zagradio, kada su oni izašli i pokušali izvesti svoje auto nisu mogli i tu je nastao sukob. Tu sukob nema veze sa nacionalnosti. Osim ako po defoltu srbina ne smiješ dirati kada čini što ga volja. Njih niti MUP neće smjeti zaustaviti jer će to odmah biti za Pupija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije