Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA

Božinović o seksualnom uznemiravanju policajke: 'Sankcija mora biti'

U posljednja 24 sata zabilježena su 643 nova slučaja zaraze koronavirusom
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
22.01.2021.
u 15:48

Ne dolazi u obzir da policijske službenice trpe bilo kakvu omalovažavanja ili netrpeljivosti po bilo kakvoj osnovi, istaknuo je ministar Božinović

Slučaj seksualnog uznemiravanja policajke na dubrovačkom području komentirao je danas i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

- Zatražio sam od glavnog ravnatelja informacije o samom slučaju. U ovom trenutku kod njega je na razgovoru načelnik policijske uprave. Koliko sam dosad upoznat s kronologijom postupanja, stručne službe Ministarstva u središtu su odmah po saznanju učinile sve što je u njihovoj nadležnosti. Dodao bih samo to da u sustavu policije poslove obavlja više od 20% policijskih službenica. Ne dolazi u obzir da one trpe bilo kakvu omalovažavanja ili netrpeljivosti po bilo kakvoj osnovi. Na tome ću inzistirati - poručio je Božinović nakon današnje konferencije Nacionalnog stožera civilne zaštite

Upitan kakva bi bila primjerena sankcija, odgovorio je da je to stvar procedure i onih koji su nadležni, ali da sankcija mora biti.

 

>> VIDEO Krunoslav Capak: "Morat ćemo obustaviti nova cijepljenja, 30 posto su nam smanjili isporuku."

Komentara 6

BA
babovac
18:13 22.01.2021.

Božo, tebe ću naročito zapamtiti u ovom cirkusu. Čekat ću kada postaneš nitko i ništa, neće dugo... A onda ču te počastiti pićem, tvrdim ti, pronaći ću te, Božo. Izljubit ću te.

DU
Deleted user
18:55 22.01.2021.

a kad nas psihićki uznemiravaju policajci ..kom se obratit

DU
Deleted user
18:02 22.01.2021.

Eto, u policiji znaju kako djelovati i kome se obratiti, kako to sve ide itd. Čak je došlo i do ministra. Oni koji nisu ništa postigli preko nekih udruga, organizacija i čega li već, treba sve nabrojati i imenovati pa da svi skupa vidimo tko su ti koji su sve zanemarivali i shodno tome prešutno dopuštali da nam se društvo urušava. Obratiti se policiji treba pa će oni to učinkovito riješiti ili sudjelovati u rješavanju kao što brzinski rješavaju slučaj koji se dogodio unutar njih samih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije