Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vespi

Božićni buhljak za pomoć Udruzi za zaštitu životinja Sedma od Devet

Buhljak
Foto: Privatni album
1/7
04.12.2015.
u 23:45

Prihod od prodaje unikatnih kuglica, šalova, čestitki iskoristit će za skrb o napuštenim životinjama

Ako ste u potrazi za unikatnim božićnim ukrasima, u nedjelju 6. prosinca posjetite božićni buhljak Udruge za zaštitu životinja Sedma od Devet.

U caffe baru Vespa, u veži Ilice 8, čekaju vas kuglice s motivima pasa i mačaka, ukrasi za božićno drvce i vaš dom, a pronaći ćete i blagdanske čestitke koje su izradili učenici OŠ Grigor Vitez. Uz blagdanske ukrase tu su i pseći kolačići, kaputići, igračke i krevetići za ljubimce, a uz sve to i ručno izrađeni šalovi i nakit za vlasnike ljubimaca. Sav prihod Udruga će iskoristiti za plaćanje veterinarskih troškova i ostalih potreba za napuštene životinje o kojima se brine.

Otkad je osnovana, u lipnju 2013., udruga se aktivno bavi zaštitom životinja, bilo da je riječ o direktnoj brizi ili pak o podizanju svijesti o važnosti zaštite životinja. Udruga nema svoje sklonište, ali je u dvije godine zbrinula ili pomogla u zbrinjavanju preko 300 životinja. I nije tu riječ samo o psima i mačkama, već i o tvorovima, miševima, štakorima, zamorcima i drugim kućnim ljubimcima.

Buhljak traje od 10 do 14 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije