Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rast siromaštva
Povratak na članak

Božićna košara skromnija svima, osim Nijemcima

Zbog dugogodišnje recesije najdramatičniji padovi u potrošnji za Božić i Novu godinu su u Grčkoj, Italiji i Španjolskoj

Komentari 4

OR
orao10
20:49 21.12.2013.

Kad bi se u Hrvatskoj cetveroclana obitelj koja pravi manje od $25tisuca godisnje racunala siromasnima, onda bi bilo 90% siromasni.

VL
AA
aabbcc
22:15 21.12.2013.

To je otprilike ovaka:_ Prije Bozica dignu cijene roba da bi istu za Bozic kao snizili a prava pojeftinjenja dolaze tek poslije N. Godine za ono sto im nije upalilo ranije !______ i jos zapazanja: pored uslovno jeftine robe od 49 eura postave istu ili slicnu robu od 149 eura a poslije 15 dana bude obrnuto da se kupac lakse odluci...

VL
IS
istri
11:31 22.12.2013.

moj djed je uvjek govorijo :izgubili su rat ali ne i glavu. a mi nasuprot jer se bavimo svacim samo ne korisnim i jos bitnije pametnim stvarima. da ne nabrajam stvari jer bi me izbrisali. i sretan bozic svima,koji misle misle kao ja i koji drugacije misle.

VL
AD
adagio
13:22 22.12.2013.

Sta ste drugo ocekivali. EU I jeste maska za dominaciju Nemacke.Hitler gde je krenuo,nova ujedinjena Nemacka nastavlja.Da dominira I pljacka ostale u Evropi. Clanstvo u EU je dobar izgovor.Tu je izvrsena zamena teza,jer Nemacka na silu gura u EU manjee zemlje,a javnosti prikazuju kako male zemlje moraju da se potrude da bi bile clanice tog elitnog luba koji se zove EU. Zar je slucajno da je euro valuta bas u Nemackoj,tamo se proizvodi ta valuta. Stari lisci kao Svajcarci nece u Eu,nece ni Norveska,te Island. Nemacka je produzena ruka Amerike I Britanije,te svetskog kapitalizma. Velike zemlje vekovima ne menjaju ciljeve.Tako da sve sto su Nemci zeleli 1914. i 1941. zele I danas.Samo su druge metode.Vise se ne isplati I nije popularno poslati vojnike I tenkove u neku zemlju,vec se radi korupcijom I instaliranjem marionetskih vlada kako je to vec ucinjeno u Cro,Srbiji I celoj bivsoj YU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.