Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagdansko ukrašavanje

Božićna bajka obitelji Dujak

lampice
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
26.12.2014.
u 19:22

Više od trideset tisuća upaljenih lampica krasi imanje Ivana Dujaka iz Trnjana pokraj Slavonskog Broda

Više od trideset tisuća upaljenih lampica krasi imanje Ivana Dujaka iz Trnjana pokraj Slavonskog Broda, koji je i ove godine svoj dom tijekom blagdana pretvorio u pravu čarobnu božićnu bajku.

Ljubav prema blagdanskom ugođaju i ukrašavanju Ivan gaji još od djetinjstva, a posljednjih desetak godina taj dječački san itekako uspješno realizira dopunjujući ga svake godine sve raskošnijom blagdanskom rasvjetom.

Mnogo je truda i ljubavi potrebno da bi posao kićenja kuće i prostranog dvorišta priveo kraju. Za to mu je potrebno i nekoliko dana. No, kada stotine metara svjetlećih nizova, mreža i lanaca, na tisuće i tisuće sićušnih šarenih lampica zasvijetle punim sjajem, obitelj Dujak koja inače živi i radi u Švicarskoj, zadovoljno i u jedinstvenom božićnom ugođaju provedu najljepše dane u godini, u svojim rodnim Trnjanima.

>> Bajkovita 'Božićna priča' na imanju obitelji Salaj ukrašena je s čak milijun i pol lampica

Komentara 1

ŽU
žuna
10:59 28.12.2014.

pozovi i CNN da Amerika vidi koju kuću imaš...bolesno, kič, koji blage veze nema sa blagdanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije