Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Božanska ironija – evanđelje po Luki na misi u crkvi kojoj je krov donirao plinski lopov

02.09.2022. u 18:30

Životni dobitnik se od luzera razlikuje po samouvjerenom hodu, a i po tome što uvijek ima novca i savjeta viška. Ti vječni dobitnici tako su grandiozno ulazili u Inu, kao što sada pompozno ulaze u marice

Ključne riječi

Komentara 3

DL
Dvanaest__legija
12:04 03.09.2022.

Plenković je najveći lopov u novijoj hrvatskoj povijesti!

GM
gee_mario
06:41 03.09.2022.

"Sigurno ste primijetili da ljudi kojima ide dobro u životu, koji imaju, recimo, para, ili ne poznaju bračne trzavice, ili su im djeca na ponos" - I kad su uhićeni policija njima ne stavlja ruke nazad i lisičine već naprijedrijed tako da ih mogu pokriti da se ne vide.

GE
geler203
20:12 02.09.2022.

Kako bi jedan "Božji službenik" rekao i to je Bogom dano ali izgleda nebitno je što je ukradeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije