Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNA GESTA

Bozanić predsjednici Grabar-Kitarović uputio čestitku za Božić i Novu godinu

Kolinda Grabar Kitarović i Josip Bozanić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
20.12.2019.
u 20:18

S izrazima ljudske i kršćanske blizine, Vama, Vašoj obitelji i svim suradnicima čestitam Božić te želim blagoslovljenu novu 2020. godinu, stoji u čestitki kardinala Bozanića.

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio  je u petak predsjednici Republike Kolindi Grabar-Kitarović čestitku uoči Božića i Nove godine zaželjevši joj "obilje snage i Božje pomoći u vršenju odgovorne državničke službe na dobrobit svih građana Lijepe naše".

"U ljudskim susretima i čestitanjima prisutan je Bog, koji se u Betlehemu objavio u Djetetu te se puninom svoga božanstva nastanio u našoj povijesti kao Emanuel – Bog s nama. Betlehemski prizor u kojem je novorođeni Isus u središtu ljubavi Marije i Josipa, divljenja anđela i pastira te poklona mudraca, privlačan je nama vjernicima i svim ljudima dobre volje. U ozračju božićne radosti želim Vam obilje snage i Božje pomoći u vršenju odgovorne državničke službe na dobrobit svih građana Lijepe naše. S izrazima ljudske i kršćanske blizine, Vama, Vašoj obitelji i svim suradnicima čestitam Božić te želim blagoslovljenu novu 2020. godinu", stoji u čestitki kardinala Bozanića.

Kolinda Grabar Kitarović i Josip Bozanić
1/15

Iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije navodi se da je kardinal Bozanić kao i svake godine, odgovarajući na čestitke što ih je primio od predsjednice Republike Grabar-Kitarović, njoj uputio čestitku u kojoj joj od srca zahvaljuje na čestitkama koje je u prigodi Božića i Nove godine uputila njemu, svećenicima, redovnicama i redovnicima te svim katoličkim vjernicima Zagrebačke nadbiskupije.

>> Pogledajte video: Ankica Mamić komentirala sučeljavanje kandidata

Komentara 6

PR
Pravednik17
20:25 20.12.2019.

Čestitka od Crkve baš dan prije izborne šutnje

DD
De der
21:22 20.12.2019.

Čestitka je bozanićev kod, Nastavit ćemo pljačkat narod, zna se kradeze. Dajla, na minutu dok potpišem. Koji ste vi štetočine, pater tolj i austrijski fašisti.

HR
Hrabraja
20:54 20.12.2019.

Kršćanski bi bilo cestitati svim kandidatima, ali....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije