Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
112 20°C
  • bakulušić:

    Nije čovjeku lako! Uzdizanje Sutjeske, uzdizanje Brezovice, uzdizanje Srba, hrvatska državnost, Domovinski rat...i puno toga što proturječi jedno drugom. Teško se snaći u svim tim "revizionostičkim" pričama. Teško je priznati da je sve krenulo od Borićevca a da su "fašizam" ... prikaži još! i "antifašizam" tek puki ukrasi.

  • vjaceslav:

    gdje su ti antifašisti bili kada se 17. rujna 1939. staljin pridružio hitleru u komadanju poljske? nisu taj čin osudili, već su ga nastojali opravdati! ili kada je "antifašist" staljin 2. kolovoza 1940. uz podršku hitlerove vojske okupirao moldaviju? a, ... prikaži još!, našim antifašistima uopće nije smetalo što je hitler razbio jugoslaviju u travanjskom ratu (od 6. do 17.) ni kada je 10. travnja 1941. proglašena endeha. probudili su se par mjeseci poslije 22. lipnja 1941. kada je hitler napao sovjetski savez.

  • damascus:

    Da ti tzv. stari antifašisti ne voli RH jasno je kao dan. Dok je Bošnjakjović nabrajao uspjehe RH ovi su zvžđali, vikali, urlali. Treba li što dodati! Pa narodu je ionako sve jasno. 1991. nadali su se Jugoslaviji i uništenju ... prikaži još!u otpora naroda, svakako ne slobodi RH i hrvatskoga naroda. To je istina koju ti sljedbenici niti danas, emocijama ne mogu prikriti. Proslava je ružan igrokaz lažne povijesti koja nema veze sa slobodom već samo sa komunizmom. I to treba reči.

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Premijer Andrej Plenković komentirao raspuštanje Sabora
29
Velika akcija

Plenković o uhićenjima: Nema nedodirljivih i naša poruka je jasna: dosta je korupcije

Koronavirus
Koronavirus U SVIJETU

Federacija BiH ukinula stanje prirodne nesreće, u Rusiji raste broj preminulih

Zagreb: Miroslav Škoro posadio javor povodom Dana zaštite prirode
REAKCIJE

Domovinski pokret o uhićenjima: 'Ovu predstavu treba uzeti s rezervom'