Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o unutarstranačkim izborima

Bošnjaković: 'Zbog pojedinaca trpimo sramotu i predmet smo oštrih kritika javnosti'

Zagreb: Dražen Bošnjaković o ograničenjima u radu zastupnika zbog koronavirusa
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
16.11.2020.
u 12:25

Na nadolazećim novim unutarstranačkim izborima ne samo da moramo izabrati tim koji će HDZ ZG županije vratiti na pobjedničko mjesto, nego moramo vratiti i narušeni ugled HDZ-a u Zagrebačkoj županiji, napisao je.

Unutarstranački izbori u HDZ-u ovaj tjedan doživljavaju svoj epilog u završetku koji treba biti idućeg vikenda. Posebice je zanimljivo na području Zagrebačke županije.

Izbornu utrku za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije uz uglednog odvjetnika Damira Mikuljana je i gradonačelnik Zaprešića, Željko Turk. Kandidati za četiri potpredsjednička mjesta u timu Mikuljana su; Marica Mikec, Josip Mahović, Tomislav Lukšić i Franjo Lazarin, a kod Turka kandidature su istaknuli; Javor Bojan leš, Tomislav Landeka, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

Prošli tjedan su Josipu Mahoviću Piniju bivšem zapovjedniku 151. samoborske brigade i kandidatu za predsjednika GO HDZ-a Samobor koji je u timu Damira Mikuljana za izbornu utrku HDZ-a Zagrebačke županije prijetili u stilu mafijaških obračuna. Naime, sredinom prošlog tjedna netko mu je ispred vrata dostavio kutiju sa zaklane tri kokoši bez glava, a on je cijeli slučaj prijavio Policijskoj postaji Samobor kao i nadležnim tijelima stranke HDZ-a.

Povodom toga na društvenim mrežama se oglasio ministar pravosuđa u 14. Vladi Republike Hrvatske koji je tu dužnost obnašao i u 11. Vladi Republike Hrvatske, a danas saborski zastupnik Dražen Bošnjaković.

Prioćenje objavljujemo u cijelosti: 

''Drage stranačke kolegice i kolege,
22.11.2020 održat će se izbori za predsjednike i potpredsjednike županijskih, gradskih i općinskih organizacija HDZ-a Zagrebačke županije.

Kao što vam je svima poznato, vodio sam županijsku organizaciju HDZ-a od 2008. do 2016.godine. Tada je to bila uspješna i pobjednička organizacija. Obnašali smo vlast u Zagrebačkoj županiji, u 6 od 9 gradova te u većini općina.
Nakon zadnjih unutarstranačkih izbora kada je upravljanje županijskom organizacijom preuzeo Dražen Barišić sa svojim suradnicima postali smo neuspješni, izgubili smo vlast u Zagrebačkoj županiji i od 9 gradova osvojili smo vlast u samo 3 grada.

Nažalost, radi djelovanja nekih pojedinaca iz samog vrha županijske organizacije danas trpimo sramotu i predmet smo oštrih kritika javnosti.

Na nadolazećim novim unutarstranačkim izborima ne samo da moramo izabrati tim koji će HDZ ZG županije vratiti na pobjedničko mjesto, nego moramo vratiti i narušeni ugled HDZ-a u Zagrebačkoj županiji.

Zato pozivam SVE članice i članove HDZ-a Zagrebačke županije da budete hrabri i odvažni te da mi se pridružite 22.11. na unutarstranačkim izborima i date glas Damiru Mikuljanu i njegovom timu, jer je to glas za uspješan i ugledan HDZ Zagrebačke županije.

OVO SU VAŽNI IZBORI KADA BIRAMO USPJEH A ODBACUJEMO NEUSPJEH!
KADA BIRAMO DOSTOJANSTVO I UGLED A ODBACUJEMO SRAMOTU!
Živio nam NAŠ HDZ!'' - piše u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 6

AD
adminka
15:41 16.11.2020.

bil je ministar pravosuđa, a daj pogle sudove......

DU
Deleted user
14:02 16.11.2020.

Ugled Vam vraća zasigurno i nepravomoćna presuda Sanaderu i HDZ-u!

VO
volimnju
20:58 16.11.2020.

bošnjakoviću imao si vremena uvesti reda. nemoj sada pametovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije