Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.02.2014. u 14:00

Iako je dr. Richard Kimble u filmu "Bjegunac" pozitivan lik, hrvatski političar i liječnik Grubišić toliko se u žaru današnje saborske debate zanio da mu se pričinilo kako je HTV prikazala taj film u vrijeme Babićeva štrajka samo zato da ocrni liječničko zvanje

Godinu za godinom HRT posluje s ogromnim gubitkom, a sad ju je u saborskoj debati optužio oporbeni političar g. Boro Grubišić da je u vrijeme liječničkog štrajka namjerno prikazivala filmove u kojima su liječnici negativci: hrvatski film "Ljudožder vegetarijanac", pa američki film "Bjegunac" u kojem se šiba liječnička itd.

U raspravi o Hrvatskoj radioteleviziji rođen je novi filmski i TV-stručnjak: dr. Boro Grubišić iz stranke koja se zove Hrvatska demokratska stranka Slavonije i Baranje, poznata i pod imenom telefonska stranka. Novi filmolog Grubišić bavi se filmom na stari način: očekuje od njega poruke i uloge koje ne postoje. Hrvatskim političarima više nitko nije svet, čak ni Harrison Ford (72). Omiljeni američki glumac napadnut je danas u 10.05 sati na Četvrtom programu, u izravnom prijenosu sjednice Hrvatskog sabora. Svanuo je tužan dan za obožavatelje slavnog glumca koji je karijeru izgradio na ulogama heroja i pustolova.

Zar će nam i to uzeti, pita se starija generacija obožavatelja koja pati nad nečitkim joj i nepoznatim mladim zvijezdama američkog filma, što nadiru u sve većem broju. Grijeh Glavaševa političara nad "Bjeguncem" (1993.) ne bi bio spomena vrijedan da nije počinjen u kontekstu monstruoznih i suvišnih optužbi na račun HRT-a. Naravno da se na kraju, uoči ručka, rasprava strovalila u ponor osobnih zamjerki prema mediju koji je njihove misli skraćivao, krivo citirao itd. U usporedbi s tim terminatorima kulture liječnik Boro Grubišić prvak je slobodne misli i zadnja nada čovječanstva.

>>Vrkić na Osječkoj TV: Glavaš iz Mostara želi proizvesti palež i destrukciju u Osijeku i proširiti po Hrvatskoj

Komentara 5

RE
rennes
14:27 18.02.2014.

Bez obzira tko i što da je ovaj zastupnik, HRT nažalost jest propagandna i vrlo često neprofesionalna medijska mašina vladajućih!

DU
Deleted user
15:31 18.02.2014.

Gospon Starčeviću,Harison Ford je bio pozitivac, ali svi drugi liječnici su bili zločesti. Nešto kao u našoj politici, svićom treba tražiti poštenog čovjeka. Taman pomisliš evo ga, mogao bi ovaj čudo napraviti a ono, pri prvom interwiev-u spomene mesić stjepanapana ili antifašizam.

ZD
zdepar
17:01 18.02.2014.

nebi se čudio da milanović napadne Angelu Merkel zbog audija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije